REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kai sunkmečio prispausti atlikėjai ant vienos rankos pirštų skaičiuoja savo koncertus ir netgi ieškosi papildomo pajamų šaltinio, kad galėtų galą su galu sudurti, dainininkė Džordana Butkutė džiaugiasi atėjusiu aukso amžiumi.

REKLAMA
REKLAMA

It Feniksas iš pelenų prisikėlusi Džordana pernai po ilgo laikotarpio surengė pasirodymą Vilniuje. Tiesa, koncertinis atlikėjos blynas buvo šiek tiek prisvilęs - į Vilnių ji atvyko gerokai padauginusi velnio lašų. Tačiau tai nesutrukdė jos gerbėjams šiltai sutikti Lietuvos popscenos primadonos. Žiūrovų netrūko.

REKLAMA

Verta pripažinti, kad praėję skandalingi Dž.Butkutės metai jai išėjo tik į naudą. Po skyrybų su ilgamečiu draugu Sergejumi, pasirodžiusios daug diskusijų sukėlusios jos biografinės knygos dainininkės populiarumas augo kaip ant mielių.

Dabar jos nepasidalija net didžiausi sostinės klubai. Kitą savaitę skirtinguose naktiniuose klubuose rengiami du jos koncertai. Ir kiekvienas jų, žinoma, išskirtinis. Vieno klubo reklamose netgi anonsuojama, kad pas juos bus jubiliejinis Džordanos koncertas. Kokį jubiliejų mini atlikėja šiais metais?

REKLAMA
REKLAMA

“Nežinau, koks čia jubiliejinis, nes aš pernai jį švenčiau”, - gūžteli pečiais Dž.Butkutė. Populiarumo nestokojanti atlikėja pastaruoju metu negali skųstis ir koncertų stygiumi.

“Artimiausius tris mėnesius jau turiu suplanuotus 50 koncertų. Per savaitę tenka po 5-6 pasirodymus. Kartais net po porą per dieną, - “Vakaro žinioms” atvirauja ji. - Tačiau dainavimas yra mano malonumas, tai - mano pašaukimas. Žinoma, kiekviena veikla vargina. Tačiau kai į koncertus susirenka daug žmonių, visas nuovargis išgaruoja.”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų