REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jei ne kojos trauma, tikriausiai, taip ir nebūčiau atsibudęs iš šio nuostabaus sapno“, – įsitikinęs dainininkas Ruslanas Kirilkinas.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusios vasaros pabaigoje dėl nutrūkusios sausgyslės į pasaką panašus jo gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Po beveik dešimtmečio vėl į sceną grįžęs ir populiarumu džiaugęsis atlikėjas buvo priverstas atsisakyti beveik visų koncertų ir gerbėjų dėmesio, kurį dievino, o grįžimas į gimtuosius Telšius atvėrė daugybę nuoskaudų, kurias vaikinas visą gyvenimą stengėsi pamiršti.

REKLAMA

„Niekada negalvojau, kad vėl vaikščiosiu šiomis gatvėmis. Juk iki šiol, aplankęs močiutę, nosies į gatvę nekišdavau – negalėjau pakęsti minties, kad vėl grįš prisiminimai, – Telšiuose jį aplankiusiems laidos kūrėjams prisipažino Ruslanas. – Bet susižeidus koją nieko kito neliko. Vilniuje nebuvo žmogaus, kuris galėtų manimi rūpintis, juk net puodelio arbatos negalėjau nusinešti iki stalo. O kur gali būti geriau, nei pas močiutę, kur viskas paduota kaip ant lėkštutės. Be to, dar yra Sniegė, kurios nebegalėjau prižiūrėti.“

REKLAMA
REKLAMA

Sniegė – tai jaunutė dalmatinų veislės kalytė, kurią Ruslanas pavadino dėl balto kailio, nė nepagalvojęs apie tokio pat vardo dainininkę. Augintinį vaikinas įsigijo, kaip pats dabar sako, realiai neįvertinęs savo galimybių. Šuneliui reikia nuolatinės priežiūros, vedžiojimo ir dresūros, o tam dainininkas neturėjo laiko net prieš traumą, nes koncertinis grafikas buvo labai įtemptas.

„Net sąžinė graužia, kai pagalvoju, kad visą vasarą Sniegė praleido automobilyje, trankydamasi su manimi po visą Lietuvą“, – sako dainininkas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dalmatinė ir persų veislės įspūdingas močiutės katinas Micius buvo vieninteliai, matę R. Kirilkino ašaras, kai atlikėjas suprato, kad žaibiškai į viršūnę šovusi jo karjera dėl traumos taip pat greitai ėmė leistis.

„Girdėdavau, kaip naktimis jis tyliai verkia. Štai čia, ant šitos lovos, – susigraudino ir močiutė, kuriai Ruslanas yra pats brangiausias žmogus pasaulyje. – Be galo skaudu matyti, kad jam kažkas nesiseka. Scena – tai Ruslano gyvenimas. Daugiau jam nieko nereikia.“

Klausydamas močiutės žodžių R. Kirilkinas tik linktelėjo galvą. Juk dėl dainavimo jis paaukojo ir asmeninę laimę. Prieš Kalėdas vaikinas buvo nuskridęs į Suomiją ir ten oficialiai išsiskyrė su sutuoktiniu, perspektyviu režisieriumi Jarmo Skonu.

REKLAMA

„Labai džiaugiuosi, kad jam puikiai sekasi, ir nė nesitikiu, kad Jarmo galėtų paaukoti savo karjerą ir atvažiuoti gyventi į Lietuvą. O Suomijoje man nėra ką veikti. Mūsų bėda ta, kad abu esame talentingi ir negalime gyventi be scenos“, – nelinksmai išsiskyrimo priežastis dėsto Ruslanas. Tačiau sielotis jis neturi kada. Dabar vienintelis atlikėjui rūpintis dalykas – kaip kuo greičiau išsigydyti koją ir grįžti į sceną iki vasario, kuomet vyks „Eurovizijos“ dainų konkurso atranka.

„Norėjau dalyvauti ir pernai, turėjau nuostabią dainą, tačiau žmonės, padėję man kaip feniksui prisikelti iš pelenų, turėjo kitų planų. Labai viliuosi, kad šią svajonę pavyks įgyvendinti šiemet, – TV3 gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjams šį pirmadienį 20.30 val. pasakos R. Kirilkinas. Ir tyliai pridurs. – Jei tik koja leis...“

Atviras pokalbis su dainininku Ruslanu Kirilkinu apie neseniai išgyventas skyrybas, užklupusią jausmų ir finansinę krizę, meilę ir santuoką su moterimi bei planus šturmuoti „Euroviziją“ – laidoje „Gyvenimas yra gražus“ jau šį pirmadienį, 20.30 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų