REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Asociacija „Investors‘ Forum“, kaip organizacija, vienijanti socialiai atsakingas įmones, kurioms nėra svetimos tarptautinių verslo standartų bei tarptautinio apmokestinimo taisyklės, laikosi nuomonės, kad pajamų natūra apmokestinimas yra įprastinė bet kurios išsivysčiusios valstybės mokesčių sistemos dalis, todėl tarptautinių apmokestinimo standartų diegimas Lietuvoje neturėtų būti vertinamas kaip nepagrįstas ir nepamatuotas veiksmas.

REKLAMA
REKLAMA

Investuotojų Forumas, iš principo palaikydamas automobilių, kaip pajamų natūra išraiškos, apmokestinimą kaip įprastą verslo praktikos reiškinį, mano, kad būtina spręsti PVM atskaitos už lengvuosius automobilius ribojimo panaikinimo klausimą (nes įvedant tokį apribojimą kaip tik ir buvo motyvuojama pajamų natūra apmokestinimo nebuvimu) bei kelionės lapų pildymo, kaip papildomos ir nereikalingos administracinės naštos, atsisakymo klausimą.

REKLAMA

Asociacija „Investors' Forum“ yra stambiausių ir aktyviausių investuotojų į Lietuvos ekonomiką asociacija, kurios misija yra investicinės aplinkos gerinimas Lietuvoje. Įkurta 1999 m. birželio mėnesį asociacija nuolat plėtėsi ir šiuo metu vienija 45 narius, tarp kurių stambiausi užsienio investuotojai šalyje: bankai, telekomunikacijų, audito, biotechnologijų, logistikos ir kitų veiklos sričių bendrovės, kurių apyvarta yra daugiau nei 18 mlrd. litų.

„Investors‘ Forum“ informacija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų