REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„ABC News“ atskleidė, kad ant JAV karių Afganistane ir Irake naudojamų ginklų taikiklių, yra išgraviruotos nuorodos į Biblijos citatas. Dabar valstybės, kurios iš JAV pirko minėtus taikiklius, svarsto, ką toliau daryti su tokiu pirkiniu.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad Mičigano valstijoje veikianti kompanija „Trijicon“ iš JAV karinių jūrų pajėgų turi užsakymų už 660 mln. dolerių. Kompanija per kelis metus yra įsipareigojusi aprūpinti JAV kariuomenę 800 tūkst. taikiklių. Dabar aptikta, kad ant šių taikiklių yra užkoduotos nuorodos į Naująjį Testamentą. Ant vieno iš taikiklių matomas štai toks užrašas: 2COR4:6. Tai yra akivaizdi nuoroda į Antrąjį laišką koritiečiams. „Pats Dievas, kuris yra taręs: Iš tamsos tenušvinta šviesa!, sušvito mūsų širdyse, kad pažintume Dievo šlovę, spindinčią Kristaus veide“ - rašoma šiose eilutėse. Ant kito taikikliio matyti nuoroda JN8:12. „Aš - pasaulio šviesa. Kas seka manimi, nebevaikščios tamsoje, bet turės gyvenimo šviesą“ - rašoma šioje Evangelijos pagal Joną dalyje.

JAV karinės taisyklės draudžia kariams skleisti bet kokią religiją Irake ir Afganistane. Taip Vašingtonas stengiasi išvengti kaltinimų, kad rengia religinį kryžiaus žygį prieš musulmonus. Be to, dalis karių teigia, kad tokie taikikliai pažeidžia jų teisę neišpažinti jokios religijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų