REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS



VYRAI SAKO, kad buitinis striptizas atrodo juokingai. Įsidėmėjote?

Sveikos, draugužės! Pamaniau - senokai nesikalbėjome apie seksą, ką? Taip paprastai, nuogai ir daug nesididžiuojant... Tiesa, savo siaurame mergaičių ratelyje kaip tik šiai temai anądien paskyrėme visą ilgą vakarą. Žodis po žodžio paaiškėjo, kad mano fėjos mieliau rinktųsi karbonadą su bulvėmis nei praktinius užsiėmimus pataluose. Maža to, nė viena nesvajoja apie eržilą, pajėgų kelti į septintą dangų devynis kartus iš eilės. Štai kaip!

REKLAMA
REKLAMA

Kaip pasakysi - taip bus

Vakarėlį šįkart sušaukė mano puikioji Kleo. Kuo jis baigsis, supratau tą pačią akimirką, kai Manekenė netyčia ištarė mums visoms žinomą prakeiksmą: “Ilgai nebūsim ir daug negersim, ar ne?” O taip! Šitie žodžiai visada veikia priešingai.

REKLAMA

Kartą prieš Naujuosius aš, trokšdama ramaus vakaro, specialiai rėžiau: “Šiandien norėčiau būti ilgai ir gerti daug!” Bet ir tuokart Kleo gūžtelėjo: “Ką tu čia dabar? Man rytoj fotosesija.” “Taigi čia priešnuodis burtui - sakau taip, kad viskas apsisuktų atvirkščiai”, - aiškinau draugei. O ji: “Beprote, taigi Kalėdų savaitę ką pasakai - tas ir pildosi!”

Ir tikrai - išsipildė. Ir tada, ir šįsyk. Užbėgdama už akių galiu atskleisti, kad finale Manekenę mylimasis išvežė namo plyšaujančią: “Tu sakei, kad sekso nori visos, tik ne aš. Ne-są-mon-nė!” Įtariu, kaip tik tą akimirką ji ir prarado sąmonę.

REKLAMA
REKLAMA

Praleisti negalima

Susitikusios su draugėmis mes paprastai pradedame vakarą informacijos skylių užkamšymu, - kas ką praleido. “O tu žinai? Akvilė išėjo iš darbo” arba “Girdėjai? Raselė nėščia!” Greta dvaro naujienų pateikiama įspūdžių iš pastarųjų linksmų “tūsų”, perpasakojami geriausi “bajeriai”.

Pastarąjį vakarą mergaitės suūžė viena per kitą jau per pirmąjį suėjimą į rūkomąjį, ir iš to, kaip nesusigaudžiau, kur susipynusių krykštavimų esmė, suvokiau, kad negaliu praleisti nė vieno Lauros “tūso”. O čia kaip tyčia praleidau net du. Beje, abudu vadinosi “Eglės nupuošimo vakarėlis”, nors ta eglė, kiek žinau, lig šiol tebestovi Lauros namuose su visomis lemputėmis ir kitais geriausiais kinų produkcijos pavyzdžiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laura pasišovė būti mano gide ir vesti visos tos gaivališkos istorijos labirintais. Manekenė gausiai pažėrė emocinių iliustracijų.

Degė kojinės

Pirmąjį “Eglės nupuošimo vakarėlį” Manekenę apsvaigino židinio kaitra, tad ji uoliai stengėsi nusmaukti visų vakarėlio dalyvių kojines ir sudeginti jas beržinių malkų liepsnose. “Man atrodė, kad čia būtų žiauriai fun, - prisiminė Manekenė. - Bet visi pradėjo slėpti kojas. Tai aš demonstratyviai nusimoviau savo brangiąsias japoniškas kojines - kiekviena kainavo po šešis eurus - ir sudeginau!” “Ir kambarys pakvipo sakūrų žiedais?” - juokiausi aš. “Niekas ten nepakvipo - sudegė ir tiek”, - pasakė Manekenė. “Bet per tas kojines pamiršome eglę”, - paaiškino Laura.

REKLAMA

Antrąjį “Eglės nupuošimo vakarėlį” Manekenė nebedegino nei kojinių, nei šlepečių, netgi sėdėjo atokiau nuo ugnies dėl viso pikto. Tačiau reto skonio vynas vėl padarė savo: mano šaunioji draugė staiga prabilo apie seksą, tiksliau - ėmė aršiai kovoti už moterų teises, lovoje šeimininkaujant vyrams.

Frigidiškumu jos jokiu būdu neapkaltintum. Bet tuokart Manekenei kažkaip pasirodė, kad vyrai reikalauja per daug. Girdi, jiems vis duok ir duok. O kas paklaus, ar moteris TIKRAI nori? Ir kam rūpės, jei ji tikrai NENORI? “Dar? Na, žinote...”

REKLAMA

Štai ši tema buvo antrąsyk prikelta diskusijai Kleo suorganizuotame sąskrydyje vienoje jaukioje mūsų miestelio vyninėje. “Gal iškart sėdame atokiau nuo kitų žmonių? Nes gi vis tiek rėksime”, - iš pat pradžių įtarė Manekenė. Ir ji buvo teisi.

Po valandžiukės, stypsodama tulike, aš aiškiai girdėjau kiekvieną Kleo ir Manekenės žodį ir netramdomą Lauros juoką. “Intymiomis paslaptimis” to klegesio niekaip negalėtum pavadinti.

“Mane iš tikrųjų seksas mažai domina. Valgyti kur kas skaniau!” - linksmai klykavo Kleo. “Aš ir sakau! - jai garsiai pritarė Manekenė. - O jiems vis negana. Ar pavalgę, ar alkani.” “Ne, aš tai visada myliuosi labai atsakingai - jau ko imuosi, tai darau iki galo. Bet jei man po akimirkos sako “dar”, na žinote”, - šūkavo Kleo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Gulėk ir aikčiok

Sugrįžusi į karštąją diskusiją aš iškėliau klausimą, savaip susijusį su kojinių deginimo procedūra: kodėl vyrai nesigėdija mylėtis mūvėdami kojines? Ir taip būna ne tik 1980-ųjų pornofilmuose! Mergaitėms pasipasakojau, kaip anądien mano Princas ėmė glaustytis vilkėdamas frotinį chalatą ir mūvėdamas kojinėmis.

Kaip pradėjome - taip ir užbaigėme. O po to aš susivokiau: “Tu mylėjaisi su kojinėmis?! Bee..!” Princas ramiai nužvelgė save ir pasakė: “Bet tai spalvos suderintos: juodas chalatas, juodos kojinės - kas negerai?”

REKLAMA

“Jiems visada viskas gerai. Tu tik gulėk ir aikčiok”, - pritarė Laura. “Ne, tai paaikčioti mes galime. Bet jeigu taip devynis kartus iš eilės?” - numykė Kleo.

Šitoje vietoje mes daug kartų pasakėme “O!” Kleo patikino, kad neišsigalvoja - jos Šaunusis tikrai yra nepasotinamas. “Aš manau, kad tai prieštarauja sveikam protui, - susiraukiau. - Nė už ką nenorėčiau tokios sekso mašinos.”

“Ir aš sakau, kad nenoriu. Užtat jis norėtų bet kada ir bet kiek, jei tik pasirašyčiau. Todėl tenka prisigalvoti visokių žaidimų, kad būtų ūpas patenkinti bent trečdalį jo troškimų”, - prisipažino Kleo.

REKLAMA

Vyrai žino

Tuo metu į mūsų salą įplaukė du pažįstami vyriškiai. Pokalbių tema, suprantama, jiems patiko, tad prisėdę šalia gėrė savo vyną ir dalijosi patirtimi.

“Čia visiška nesąmonė, kad vyrams amžinai, bet kokiomis aplinkybėmis, reikia sekso, - patikino vienas jų, gyvenantis su labai gražia mergina. - Tai juk fizinis darbas, ne tik malonumas.”

“Devynis kartus iš eilės ne tik nenorėčiau, bet ir negalėčiau”, - nemelavo antrasis, negyvenantis su gražia mergina, bet kartkartėmis baigiantis savaitgalį kurioje nors nepažįstamoje lovoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

“O dėl tų žaidimų, - vėl įsiterpė pirmasis, - tai meldžiu jūsų, mergaitės, - tik nešokite mėgėjų striptizo. Jau geriau pasamdykite profesionalę. Nes kai moteris pradeda pati vaidinti šokėją - vaizdas labai apgailėtinas.”

Tai aš akimoju įsidėjau sau į galvą. Ir tikrai nepamiršiu, kai kitą kartą užeis noras žaisti viliotinį. Gerai visgi, kad vyrai kartais užsuka į mūsų vakarėlius - taip mes tobulėjame, tiesa?

Iki kito šeštadienio, tobulosios. Mirkt mirkt.

Teksto autorė Arina ŠNAIDER

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų