REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pro langą iškrito rusų tenisininkės A. Kurnikovos 5-metis brolis

Pro antro aukšto langą iškrito Rusijos tenisininkės Anos Kurnikovos penkiametis brolis Allanas. Teniso žvaigždės motina sulaikyta, jai pateikti kaltinimai netinkama vaiko priežiūra ir aplaidumu, informuoja tinklalapis TMZ.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltinis teigia, kad verkiantį ir kraujuojantį A. Kurnikovos brolį kaimynai surado lauke. Berniuką motina namie buvo palikusi vieną. Vaikas iškrito pro antro aukšto langą ant akmenuoto paviršiaus.

REKLAMA

A. Kurnikovos motina Ala Kurnikova policijos pareigūnams sakė, kad namie penkiametį sūnų paliko maždaug 50-iai minučių. Moteris teigia norėjusi sūnų vestis kartu, tačiau Alanas žiūrėjo televizorių ir su ja eiti nepanoro. Tada moteris vaiką užrakino namuose ir išėjo tvarkyti savo reikalų.

Ligoninėje gydomas Alanas pareigūnams sakė, kad pro langą iššoko pats.

Priminsime, kad 28-erių metų Ana Kurnikova dėl nuolatinių traumų jau pasitraukė iš teniso. Savo geriausiais metais ji buvo pakilusi iki WTA reitingo 8 vietos, o žaisdama dvejetais ji 1999 ir 2002 metais net laimėjo „Australian Open“ turnyrą.

A. Kurnikovą išgarsino ne tik jos žaidimas, bet ir grožis. Ji buvo laikoma viena gražiausių pasaulio tenisininkių ir greitai tapo įžymybe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų