REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Melburne toliau tęsiasi pirmasis šių metų „Grand Slam“ („Didžiojo kirčio“) turnyras „Australian Open“, kuriame varžosi stipriausi pasaulio tenisininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Antrąją varžybų dieną didelių netikėtumų nebuvo užfiksuota, nors daugeliui favoritų teko gerokai pavargti. Nepasisekė Latvijos žvaigždei Ernestui Gulbiui (ATP 82), kuris 3:6, 6:7(5-7), 1:6 nusileido argentiniečiui Juanui Monaco (ATP 33) ir pasitraukė iš varžybų.

REKLAMA

Kiek nelauktai su turnyru jau pirmajame rate turėjo atsisveikinti ir ispanas Tommy Robredo (ATP 16), 4:6, 2:6, 2:6 nesugebėjęs pasipriešinti kolumbiečiui Santiago Giraldo (ATP 114).

Tuo tarpu pirmoji pasaulio raketė šveicaras Rogeris Federeris po gana atkaklios kovos 4:6, 6:2, 7:6 (7-2), 6:0 palaužė rusą Igorį Andrejevą (ATP 37). Įdomu, kad trečiajame sete I. Andrejevas pirmavo 6:5 ir net tris kartus buvo per tašką nuo pergalės sete, bet lemiamais momentais vis suklysdavo ir leido varžovui išplėšti taip vadinamą „tie-breaką“, per kurį galutinai palūžo.

REKLAMA
REKLAMA

Bilietus į kitą etapą taip pat iškovojo: Nikolajus Davydenko, Fernando Verdasco, Jo-Wilfriedas Tsonga, Gaelis Monfilsas, Marinas Čiličius, Davidas Ferreras, Lleytonas Hewittas, Marcosas Baghdatis ir kiti.

Moterų varžybose triumfavo visos favoritės: Serena Williams, Venus Williams, Jelena Jankovič, Agnieszka Radwanska, Marion Bartoli, Ana Ivanovič, Nadia Petrova, Samantha Stosur ir kitos.






AFP/Reuters/Scanpix nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų