REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį LNK „Auksinė blykstė“ bus kupina netikėtumų. Garsūs Lietuvos žmonės kalbės itin jautria tema – apie šeimą. Kokia ji turėtų būti, kokios jos norėtųsi ir kodėl dažnai pramogų pasaulio atstovams nepavyksta jos sukurti tobulos. Į visus klausimus žvaigždės atsakinėjo itin atvirai, atskleidė dar niekam nežinomas savo gyvenimo detales.

REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai „Auksinės blykstės“ vedėjus nustebino Laimos Lapkauskaitės atvirumas. „Studenčių“ ir „Mokinukių“ kūrėja nuoširdžiai pasakojo apie nedaugeliui žinomą faktą, kad moteris bandė kurti šeimą. Kadaise lankydamasi bažnyčioje ji pastebėjo labai simpatišką Dievo namų patarnautoją. Labai greitai tarp jaunuolių užsimezgė šilti jausmai ir netrukus blizgančios akys po bažnyčios skliautais vienos į kitą žvelgė jau kaip vyro ir žmonos.  Anot Laimos, meilė buvusi tokia tyra, kad jiedu pasibučiavę tik po vestuvių. Nors moteris tikino, kad buvusi labai gera žmona, vis dėlto jų šeima subyrėjo.

Susėdo buvęs „klapčiukas“ ir būsimoji dainininkė vieną vakarą, pasikalbėjo ir abu nutarė, kad jiems nepavyko. Tačiau sėkmingus muzikinius projektus sukūrusią moterį labiausiai nustebino tai, kad jos buvęs sutuoktinis labai greitai sukūrė kitą šeimą.

REKLAMA

„Taip jis ir parodė, kaip „stipriai“ mane mylėjo,“ – nusivylusi „Auksinės blykstės“ studijoje apie savo santuoką kalbėjo L. Lapkauskaitė. Tačiau moteris nesutiko, kad dar jiems gyvenant santuokoje, jau galėjo būti jos vyro širdyje kita dailiosios lyties atstovė.

Paklausta, kodėl nesusilaukė vaikų, Laima atsakė neesanti tokia egoistė, kad gimdytų vaikus sau: „Nenorėjau auginti vaikelio viena. Juk vieną dieną jam vis tiek prireiktų tėvo. Galbūt dėl to dabar tiek meilės ir savęs  atiduodu svetimiems  vaikams“.

REKLAMA
REKLAMA

„Studenčių“ ir „Mokinukių“ kūrėja „Auksinės blykstės“ studijoje neslėpė, kad norėtų ištekėti antrą kartą, jei tik rastų tinkamą tam vyriškį. O tai – labai sudėtinga. Išdėsčiusi savo reikalavimus ir viltis, Laima sulaukė pasiūlymo tekėti net neišėjusi iš studijos. Moteriai į vyrus buvo pasiūlytas Saulėns. Net nesudvejojusi viena kiečiausių moterų Lietuvos muzikos padangėje vadinama Laima pasipuošė veliumu, įsikibo jaunikiui į parankę ir, skambant Mendelsono vestuvių maršui, ištarė „Taip“ Saulėnui.

Netikėčiausi dalykai, naujai atskleistos paslaptys iš Lietuvos garsenybių šeimyninio gyvenimo – jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų