REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiaulių apygardos prokuratūros prokurorai baigė ir teismui perdavė tris didelį visuomenės ir žiniasklaidos priemonių sulaukusius ikiteisminius tyrimus, kuriuose trys asmenys įtariami savo šeimos narių nužudymu, pasikėsinimu nužudyti ir kitais nusikaltimais. Labai sunkiais nusikaltimais įtariami asmenys teismo medicinos ekspertų yra pripažinti nepakaltinamais.

REKLAMA
REKLAMA

Teismui bylas perdavę prokurorai siekia, kad labai sunkiais nusikaltimais įtariami asmenys būtų laikomi gydymo įstaigoje ir nekeltų grėsmės kitiems gyventojams.

REKLAMA

Vienas iš teismui perduotų asmenų jų įtariamas tuo, kad praėjusių metų rugsėjo 2-ąją Šiaulių miesto daugiabutyje konflikto metu nužudė mažametį, bejėgiškos būsenos asmenį, kad pasikėsino nužudyti šeimos narį ir dar du žmones bei nesunkiu šeimos nario sveikatos sutrikdymu.

Kitas ikiteisminio tyrimo metu nustatytas asmuo įtariamas tuo, kad pernai, nuo sausio 26 d. iki vasario 13-osios, Akmenės rajono Ventos miestelyje nužudė tris žmones, tarp kurių ir savo motiną.

Prokurorai taip pat teismui perdavė baudžiamąją bylą, kurioje asmuo įtariamas tuo, kad 2008-ųjų spalį Šiaulių mieste esančiame gyvenamajame name nužudė savo tėvą, supjaustė į dalis, o po to kūną paslėpė Šiaulių rajono miške.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų