REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Klaipėdoje pradėti rinkti piliečių parašai reikalaujant neprivatizuoti bendrovių "Smiltynės perkėla" ir "Lietuvos jūrų laivininkystė", rašo "Vakarų ekspresas".

REKLAMA
REKLAMA

Akciją "Už Lietuvą kaip jūrų valstybę" organizuoja Lietuvos piliečių sąjunga ir jos Jaunimo skyrius. Tarp jau pasirašiusiųjų jau yra miesto meras Rimantas Taraškevičiaus, Klaipėdos universiteto rektorius Vladas Žulkus. Surinkti parašai bus siunčiami Prezidentei, Vyriausybei, Seimui.

REKLAMA

Lietuvos piliečių sąjungos tarybos pirmininkas Dionyzas Varkalis - Lietuvos jūrininkų sąjungos atkūrimo iniciatorius, jos garbės narys, laivų mechanikas, Lietuvos laivynui paaukojęs 20 savo gyvenimo metų. Todėl jam itin skaudi tema - laivyno privatizavimas.

"Turiu teisę kalbėti šia tema, nes mano akyse augo Lietuvos laivynas. Akciją vykdome todėl, kad Lietuvoje - visiškas chaosas ir anarchija, nes mūsų Konstitucija nenumato atsakomybės už padarytus veiksmus. Manau, valstybė turi turėti tris nuosavybės formas - valstybinę, mišrią ir privačią. Pas mus neliko kitų nuosavybės formų, karaliauja tik privati", - "Vakarų ekspresui" sakė D. Varkalis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų