REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Viskas, kas gera, turi pabaigą. Po daugiau nei savaitę trukusio šventinio maratono, garsenybės ilsisi. Tačiau mes visuomet norime nors akies kampučiu pažvelgti į populiariausių žmonių pasaulyje gyvenimus. Kartu su jais džiaugtis, kartu su jais švęsti.

REKLAMA
REKLAMA

Ką daryti, jei Facebook'o draugų sąraše neturi Nikoles Kidman? Nieko tokio, juk tam yra tinklaraštininkai, kurie akylai sekė kiekvieną garsenybių žingsnį nepamiršdami mums pranešti, kaip šventinį maratoną atlaikė patys pačiausi žmonės pasaulyje.

REKLAMA

Visi žinome, kad žvaigždės tokie patys žmonės kaip ir mes, todėl jiems reikia poilsio nuo darbo. Tikriausiai todėl Naujametę naktį Christina Aguilera, Nicole Richie, Eva Longoria ir jos sutuoktinis Tonys Parkeris sutiko Las Vegaso klube. Fergie pirmąją 2010 metų naktį taip pat praleido klube. Išskirtinį vidurnaktį ji skyrė ypatingam bučiuniui ir žmogui - savo vyrui.



Christina Aguilera ir Nicole Richie



Eva Longoria ir jos sutuoktinis Tonys Parkeris



Fergie bučiuja savo vyrą

Per šias atostogas garsenybės taip pat nepamiršo relaksacijos ir ramių atostogų. Jessica Alba su šeima spruko į Meksiką.  Rihanna sielos ramybės ieškojo Jungtiniuose Arabų Emyratuose (JAE), kur ne tik ilsėjosi, bet ir koncertavo. Kate Moss atostogavo Tailande (kaip ir Naomi Campbell su Vladislavu Doroninu). O skandalingoji porelė Kathy Perry ir Russellas Brandas pasirinko egzotiškąją Indiją.

Jessica Alba su šeima Meksikoje

Rihanna koncertuoja JAE



Kate Moss Tailande


Naomi Campbell su Vladislavu Doroninu



Kathy Perry ir Russellas Brandas Indijoje

Spletnik.ru nuotr.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų