REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Cavaliers“ tyčia palaidojo vieną sezoną?

2002-03 metų NBA sezonas Klivlendo „Cavaliers“ klubui buvo tragiškas: iškovota vos 17 pergalių ir patirti 65 pralaimėjimai, tačiau tų metų vasara jiems buvo nuostabi. Būtent po tokio prasto sezono „Cavs“ gavo teisę į pirmąjį naujokų biržos šaukimą ir net nedvejodami pasikvietė LeBroną Jamesą.

REKLAMA
REKLAMA

Tais metais vyriausiuoju komandos treneriu dirbęs Johnas Lucasas teigia, jog būtent 2002-03 metų sezonas buvo pralaimėtas tyčia, jog vėliau pavyktų prisivilioti L. Jamesą.

REKLAMA

„Jie iškeitė visus mūsų gerus vyrukus į jaunimą, nes vadovų pagrindinis tikslas buvo gauti LeBroną, o vėliau parduoti komandą, – teigė J. Lucasas. – Būdamas treneriu aš net neturėjau progos kažką parodyti... Vis dėlt dėl LeBrono laukimo „Cavaliers“ kaltinti negalima, nes tuomet į šią komandą prisivilioti laisvąjį agentą buvo be galo sunku“.

Tuometinis, o dabar bendras komandos savininkas Gordonas Gundis paneigė tokią nuomonę, jog jie tyčia bandė gauti L. Jamesą.

„Esu labai piktas, nes patekau ten blogu metu, bet Klivlendo komandos organizacijai tai buvo puikus sprendimas. Aš norėjau gauti šansą kažką nuveikti tame klube. Visi žinojo kokia buvo tuometinė komandos misija“, – šnekėjo buvęs „Cavs“ treneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų