REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ „Karštojoje temoje“ žurnalistų Tomo Čyvo ir Justino Argusto staipsnis „Šalin Seimą!“. Ekonominė krizė, žemi Seimo reitingai, nesibaigiantys skandalai skatina neapykantą santvarkai, kurioje parlamentui skirtas didelis politinis vaidmuo. Dalis žmonių parlamentą laiko kaltu dėl bet ko, kas padaroma valstybės vardu, nors tai tiesiogiai ir nesusiję su jo sprendimais. Sužinokite, ar Seimui, kaip pagrindinei tautos atstovybei, yra realių alternatyvų.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrikoje „7 dienos“ –  žurnalisto Giedriaus Šimkevičiaus straipsnis „Kada pradės byrėti A.Kubiliaus kariauna“. Vis garsiau prabylama, kad ministrų kaita neišvengiama. Kodėl premjeras vis atidėlioja permainas? Taip pat šioje rubrikoje skaitykite žurnalisto Tomo Čyvo straipsnį „Kova dėl persekiojamų motinų“. Panašu, kad ši tema rutuliojasi su pagreičiu – Seimo narys Stasys Šedbaras siūlys atmesti prezidentės Dalios Grybauskaitės veto Baudžiamojo kodekso pataisoms.

REKLAMA

Kriminalinio pasaulio niuansus nagrinėjančioje rubrikoje „Tryliktasis puslapis“ skaitykite žurnalisto Dailiaus Dargio straipsnį „Lietuvą vėl dengia reketininkų šešėlis“. Turto prievartavimas laužo ir mafijos autoritetų, ir jų aukų gyvenimą. Per vieną savaitę Lietuvoje dėl turto prievartavimo teismai už grotų pasiuntė net keturis buvusių garsių gaujų narius. Prokurorai įspėja: grįžo reketas.

Rubrikoje „Sirgalių tribūnos“ skaitykite apie vieną perspektyviausių pasaulio jaunąjį lenktynininką, 19–metį lietuvį Kazimierą Vasiliauską. O futbolo gerbėjus sudomins straipsnis „Futbolas keičia gyvenimą“. 34 metų AC „Milan“ ekipos ir Anglijos futbolo rinktinės saugas Davidas Beckhamas tikisi, kad su komanda 2010 metų pasaulio čempionate, kuris vyks Pietų Afrikos Respublikoje, nuvers kalnus. Kaip pavyks to pasiekti, sužinosite perskaitę interviu.

REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „Spindintis gyvenimas“ šį kartą spinduliuoja erotika. Žurnalistės Eglės Zubkauskaitės straipsnyje „Lietuviška erotika kvepia vanile“ skaitykite interviu su pirmosiomis lietuvaitėmis, išdrįsusiomis viešai apsinuoginti prieš lietuviškos erotikos portalo vanile.lt fotografų objektyvus. Kuo skiriasi erotika nuo pornografijos Lietuvoje ir kaip jaučiasi pirmieji erotinės fotosesijos modeliai, sužinosite perskaitę straipsnį.

„Ateities pranašai“ pasakoja apie naujo nepilotuojamo lėktuvo, kuris galės savarankiškai leistis ant lėktuvnešių, galimą pasirodymą. JAV bendrovė „Northrop Grumman“ tikisi, kad po to, kai pavyks įrodyti, jog nepilotuojami lėktuvai gali saugiai kilti ir leistis ant lėktuvnešių, JAV karinis jūrų laivynas pasirinks labiausiai tinkamą tokio orlaivio projektą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Rubrika „Technologijos“ pristato ploniausią „Walkman“ grotuvą. Bendrovė „Sony“ pranešė vasarį pateiksianti rinkai naująjį vaizdo ir muzikos grotuvą „Sony Walkman A845“ (NWZ-A845) su 16 GB talpos atmintimi.

Bet tai – toli gražu ne visos karštos ir įdomios temos, kurias galėsite rasti naujausiame savaitraštyje „Balsas.lt savaitė“. Daug kitų Lietuvos bei užsienio politikos, verslo, pramogų ir socialinio gyvenimo naujienų nuo pirmadienio galėsite perskaityti naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ numeryje (arba paspaudę ant naujausio savaitraščio „Balsas.lt savaitė“ viršelio.)



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų