REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilnius,  2010 m. sausio 14 d. Antradienį didžiausia Lietuvoje nevyriausybines organizacijas, dirbančias vaiko gerovės srityje, vienijanti NVO vaikams konfederacija surengė kasmetinę šventę ,,Vaikų žvaigždynas“, kuris subūrė apie 600 globos namų vaikų ir jaunimo.

REKLAMA
REKLAMA

„Didžiausia ir brangiausia dovana likimo nuskriaustam vaikui – tai žmogiškas dėmesys. Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad garsūs Lietuvos žmonės imasi iniciatyvos ir atsakomybės padėti patiriantiems sunkumus ir savo darbais rodo pavyzdį kitiems, taip tapdami asmeninės socialinės atsakomybės šaukliais. Garsūs muzikantai renginyje „Vaikų žvaigždynas“ sutiko vaikams parengti ir parodyti nemokamą programą“, - teigė NVO vaikams konfederacijos direktorė Irena Pranskevičiūtė.

REKLAMA

,,Vaikų  globos auklėtiniai bei rizikos grupei priklausantys vaikai ir jaunimas kartu su populiariausiomis šalies muzikos grupėmis ir atlikėjais - „G&G Sindikatu”, “69 Danguje”, Atlanta, Haroldu, renginyje debiutuojančia grupe „Trys“ - suspindėjo šventiniame koncerte. Taip pat pasirodė šokio kolektyvas „Polėkis“, renginį vedė Audrius Bružas“, - pasakojo I. Pranskevičiūtė.

2005-aisiais įsteigta NVO vaikams konfederacija,vienijanti daugiau nei 70 įvairių organizacijų, dirbančių vaikų gerovės srityje, yra didžiausia vaiko teises ginanti organizacija Lietuvoje, atstovaujanti šalį Rytų Europos ir Baltijos kraštų „NVO - UNICEF“ tinkle.

Akimirkos iš renginio:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų