REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tik po naujųjų rinkoje pasirodę „Olialia Cola“ skonio varškės sūreliai lietuvaičiams pristato ir originalias reklamas, kurių „veidu“ tapo garsioji „Olialia pupytė“ Oksana Pikul.

REKLAMA
REKLAMA

Sūrelių reklamoje Oksanai teko įkūnyti... tikrų tikriausią karvytę! Linksma žalmargė simbolizuoja, kad „Olialia Cola“ sūreliai yra be konservantų. Tačiau virtimo karvyte procesas – ne toks jau ir paprastas. Kirpėjų komanda net dvi valandas iš O. Pikul plaukų suko ragus, o vizažistės sugaišo beveik keturias valandas, kol visą jos kūną padengė karvės „rūbu“. Iš pradžių visą Oksaną teko nupurkšti baltais dažais, vėliau juodos dėmės buvo nutapytos ranka.

REKLAMA

„Filmuotis ir fotografuotis pasipuošus karvės „rūbu“ buvo tikrai smagu, ko nepasakyčiau apie prausimąsi...“, - prisiminė dainininkė.

Tiek ilgai kurtą įvaizdį išties ne taip lengva buvo sunaikinti: pasibaigus fotosesijai, daugiau nei valandą Oksanai teko praleisti duše, kad galėtų nuo kūno nusiplauti dažus. Tačiau į namus Oksana išskubėjo su ragais ir su originaliu makiažu ant veido... Tfu, gerai, kad policija nesustabdė!



REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų