REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Teigiamiausia sekmadienio vakaro humoro ir sveikos ironijos TV3 laida „Myliu LT“ šį savaitgalį priblokš garsaus aktoriaus Vytauto Šapranausko atvirumu.

REKLAMA
REKLAMA

Sutikęs pasikalbėti su laidos vedėju Marijumi Mikutavičiumi, Vytautas iš pradžių viską leido juokais, o kalbėdamas apie naująjį filmą, švaistėsi tik keiksmažodžiais, tačiau pradėjęs atvirauti, aktorius net pamirš esąs televizijos studijoje.

REKLAMA

„Esu kartą gėręs placentą, bet tada nežinojau, kad tai jaunystės simbolis, matyt, ir man tai padeda būti tokiam, koks esu“, – sako Vytautas, prisipažinęs tik tiek, kad nežino ar placenta buvo ne gyvulio.

Be to, kadaise šokęs, kartais dainuojantis žinomas aktorius prisipažins dažnai sapnuojantis ir TV3 laidos žiūrovams atskleis, ką norėtų susapnuoti artimiausiu metu.

„Genijų visada gera matyti, ypač sapnuose, kai gali atsipalaiduoti ir išsakyti viską ką galvoji“, – juokiasi Vytautas.

Susitinkantys ne tik filmavimo aikštelėse, bet ir žvejyboje, Marius su Vytautu pasidalins ir skaudžiomis patirtimis.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš kaip tikras žvejas, galiu pasigirti. Kartą sugavau žuvėdrą. Žvejojau, mečiau kabliuką su gyva žuvele ir jį sugavo žuvėdra. Patikėkit, išsigandau“, – istoriją pradės Vytautas.



Kaip baigėsi žuvėdros žvejyba ir kodėl Vytautas trykš atvirumu, sužinosite laidoje „Myliu LT“ sekmadienį, sausio 17 dieną, 20.00 val. tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų