REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Eurolygoje baigsis grupių varžybų etapas ir turnyrą tęs tik 16-a stipriausių ekipų. Į jų gretas jau nepateko LKL čempionas Vilniaus „Lietuvos rytas“, tačiau Kauno „Žalgiris“ dar turi savo šansą. Ar pavyks juo pasinaudoti?

REKLAMA
REKLAMA

Du traumuoti ir trys nauji

Į Stambulą „Žalgiris“ išvyko smarkiai pasikeitusios sudėties: vietoj traumas patyrusių Traviso Watsono ir Žygimanto Janavičiaus, kauniečių garbę gins du nauji pirkiniai – slovėnas Aleksandras Čapinas ir kroatas Mario Delašas.

REKLAMA

Be to, prie komandos vairo stovi nebe nesėkmių palaužtas Gintaras Krapikas, o buvęs Lietuvos rinktinės vyr. treneris Ramūnas Butautas.

Šios priverstinės permainos – pačiu laiku. Žalgiriečiai Eurolygoje išvykos rungtynių nėra laimėję jau daugiau nei dvejus metus (13 rungtynių iš eilės), o šią košmarišką nesėmių seriją šiandien yra tiesiog būtina nutraukti. Kitu atveju, krepšinio šalimi tituluojama Lietuva vėl neturės savo atstovų TOP–16 etape.

REKLAMA
REKLAMA

Blogiausia yra tai, kad „Žalgiriui“ šiandien vien tik paprastos pergalės gali ir neužtekti. Norint būti nepriklausomiems nuo kitų mačų baigties, mūsiškiams turkus reikia pranokti bent 6 taškais.

Lažybų bendrovių favoritas – „Fenerbahce Ulker“

Pirmojo rato dvikovoje Kaune pergalę rezultatu 84:78 išplėšė „Fenerbahce Ulker“ krepšininkai, tad natūralu, kad ir šiandien jie yra laikomi favoritais.

Lošybininkai mano, kad Stambulo komandos galimybės nuskinti pergalę yra net 82 procentai (koeficientas – 1,22), o „Žalgirio“ triumfo tikimybė yra prilyginama vos 23 procentams (koeficientas – 4,3).

Prognozuojama, kad rungtynės bus ne itin rezultatyvios, o šeimininkai bus stipresni maždaug 9 taškais – 78:69.

Ar taip bus iš tikrųjų, pamatysime jau šį vakarą. Mačo pradžia – 21 val.



Dabartinė A grupės turnyrinė lentelė:


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų