REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktinės sostinės gido Vilniusbynight.lt surengtas konkursas „Naktinis Vilnius“ įgauna pagreitį. Jame jau panoro dalyvauti 72 fotografai, o per pirmąją konkurso savaitę  rengėjų pašto dėžutes pasiekė 231 nuotrauka.  

REKLAMA
REKLAMA

„Projektas įdomus tuo, kad gražiausią nuotrauką rinks ne kompetentinga komisija, o Vilniusbynight.lt lankytojai. Kaip rodo įvairių konkursų praktika, dažnai komisijos ir žiūrovų nuomonės labai išsiskiria, todėl norime, kad rinkimai būtų kuo objektyvesni ir gražiausia bei įdomiausia nuotrauka būtų išrinkta atsižvelgiant į kuo daugiau žmonių nuomonių“, – teigia šio projekto organizatoriai.

REKLAMA

Sausio 5 – vasario 25 dienomis vykstančiame konkurse gali dalyvauti visi norintys – ir profesionalūs fotografai, ir mėgėjai. Nuotraukose gali būti įamžinti naktinio Vilniaus pastatai, gatvės, netikėtos akimirkos, žmonės ar panorama. Autoriams paliekama visiška kūrybinė laisvė. Siunčiant nuotrauką el. paštu reikia nurodyti jos pavadinimą, autoriaus vardą bei pavardę.



Mindaugas Drigotas. Arkikatedros aikštė

Norintys dalyvauti konkurse savo fotoaparatais užfiksuotas naktinės sostinės akimirkas siųsti gali el. paštu – [email protected].

REKLAMA
REKLAMA



Julius Kielaitis. Senamiestis

Atsiųstos nuotraukos publikuojamos interneto svetainėje Vilniusbynight.lt. Jas galima vertinti ir komentuoti. Balsuoti už labiausiai patikusią nuotrauką galima čia.

Apie 30 gražiausių nuotraukų nuo sausio 19 d. daugiau kaip mėnesį bus eksponuojama prekybos centre „Panorama“. Nuo kovo 1 d. fotokonkursas-paroda „Naktinis Vilnius“ persikels į prekybos centrą „Europa“, kur du mėnesius džiugins vilniečius bei miesto svečius.



Simonas Valatka. Stichijos mums nebaisios

Fotokonkursą vainikuos jo uždarymo  renginys prekybos ir laisvalaikio centre „Panorama“ ir dalyvių apdovanojimai. Apdovanoti bus trys daugiausiai balsų sulaukę nuotraukų autoriai. Pirmos vietos nugalėtojas gaus kelionių agentūros „Zigzag“ įsteigtą prizą – 500 litų vertės čekį pasirinktai kelionei įsigyti.



Olegas Demcenko. Pilies šviesos

Antros ir trečios vietos laimėtojams atiteks šiek tiek kuklesnės vertės konkurso organizatorių dovanos.



Gražvidas Balčius. Still here



Laimonas Ciūnys. Pasroviui

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų