REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lietuvos kandidatą į Europos Sąjungos (ES) komisarus Algirdą Šemetą kompetentingu vadinantis Premjeras Andrius Kubilius pastebi, kad jam trūksta gebėjimo įtaigiau "komunikuoti."

REKLAMA
REKLAMA

"Gerai žinau Šemetą, žinau jo labai gerą daugelio dalykų profesinį išmanymą ir žinau , kad jos silpnesnė vieta yra gebėjimas įtaigiau komunikuoti ir pristatyti vieną ar kitą savo kvalifikuotą mintį", - sakė A. Kubilius ketvirtadienį "Žinių radijui".

REKLAMA

Premjeras neskuba sureikšminti po A. Šemetos prisistatymo kilusios kritikos bangos, esą diskusijos tarp frakcijų svarstant Europos Komisijos narius visada būna aštrios ir primena, kad dešiniesiems Europos Parlamente priskiriamam Lietuvos kandidatui kritiką žeria kairieji - socialistai.

Europos Komisijos pirmininko Žozė Manuelio Barozo (Jose Manuel Barroso) sprendimu Lietuvos komisarui naujos sudėties ir atnaujintos struktūros Europos Komisijoje numatoma atsakomybė už mokesčius, muitų sąjungą, kovą su sukčiavimu ir auditą. Dabar šiuos klausimus kuruoja du komisarai, primena ELTA.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų