REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

34-erių metų Klivlendo „Cavaliers“ vidurio puolėjas iš Lietuvos Žydrūnas Ilgauskas prisipažino, kad yra kupinas jėgų ir kitą sezoną žaisti NBA lygoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš dar žaisiu ir kitais metais. Supratau, jog dar turiu daug jėgų. Esu sveikas, tad kodėl man netęsti to, ką darau? Tuo labiau, kad be krepšinio daugiau nelabai turiu, ką veikti,“ – argumentus JAV žurnalistams dėstė lietuvis.

REKLAMA

Šią vasarą Ž. Ilgauskas taps laisvuoju agentu, tačiau „Cavaliers“ senbuvis neslepia, kad su malonumu sutiktų likti Klivlende.

„Žinoma, norėčiau niekur nesikelti ir pasilikti čia. Dabar telieka palaukti vasaros ir viską pamatysime“  – atskleidė Ž. Ilgauskas.

Lietuvį užtarė ir jo komandos draugas Andersonas Varejao, kuris pareiškė, kad nemato priežasties, kodėl Ž. Ilgauskui reikėtų pradėti galvoti apie karjeros pabaigą.

REKLAMA
REKLAMA

„Jis jaučiasi puikiai, jo nekamuoja jokios traumos. Nesuprantu, kodėl jis jau dabar turėtų eiti į pensiją,“ – patikino brazilas.

Priminsime, kad šiemet NBA lygoje 221 cm ūgio Ž. Ilgauskas vidutiniškai per rungtynes pelno po 7,9 taško ir atkovoja 5,6 atšokusio kamuolio. Ekspertus mūsiškis stebina savo taikliais tolimais metimais – tritaškius jis meta net 61,5 procento taiklumu (pataikė 8 iš 13 bandymų).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų