REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antrojoje „Žvaigždžių duetų“ laidoje pasirodys trys netikėtos poros, pretenduojančios patekti į šou. Tai – ekspremjerė Kazimira Prunskienė ir Eduardas Kaniava, Seimo narys Petras Gražulis ir Artūras Orlauskas su Aleksandru Ivanausku bei aktorius Marius Jampolskis ir Irūna iš grupės „Studentės“.

REKLAMA
REKLAMA

Kazimiros Prunskienės ir Eduardo Kaniavos duetas, sudainavęs dainą iš „Giminių“ serialo, išgirdo daug komisijos liaupsių. Inga Valinskienė gyrė profesorės balso tembrą, o komisijos pirmininkas Vytautas Juozapaitis – Eduardą Kaniavą, nes jis prieš daug metų vertino Juozapaitį per baigiamuosius egzaminus.

REKLAMA

Petras Gražulis ir Artūras Orlauskas su Aleksandru Ivanausku buvo komisijos išvadinti „karališkais pingvinais, grįžtančiais iš nesėkmingos nerštavietės“. Inga Valinskienė replikavo, kad kolegai Seimo nariui Petrui pritrūko užsidegimo – tokio, kokį jis demonstruoja Seime per posėdžius.

Marius Jampolskis pasirodė su jaunute dainininke Irūna, kurią į duetus atlydėjo visa jos „Studenčių“ grupė. Scenoje su Irūna glėbesčiavęsis aktorius sulaukė Vytenio Pauliukaičio priekaišto, kad apsikabinimai buvo „kaip su kolona“.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausia komisijos balų sulaukusiam duetui bus pasiūlyta prisidėti prie „Žvaigždžių duetų“ ir pakeisti pirmąją projektą turėsiančią palikti porą. Kol kas pirmiesiems iškristi iš „Žvaigždžių duetų“ gresia Jurgitai Tvarijonaitei su „el Fuego“ ir Aušrai Kilkuvienei su Giedriumi Arbačiausku.

Šį šeštadienį žiūrovai išvys duetus, dainuojančius jaunystės tema. Poras vertins į komisiją sugrįžęs Gediminas Zujus, taip pat - Inga Valinskienė, Vytenis Pauliukaitis ir Vytautas Juozapaitis.

Ir šįsyk netrūks staigmenų: Zvonkė virs Kūlverstuku, Violeta Tarasovienė ir Gintaras Mikalauskas bus išvadinti „sekso duetu“, „el Fuego“ vaikinai su „Playboy“ modeliu Jurgita Tvarijonaite elgsis kaip su vaškine figūra iš „Madame Tussaud“ muziejaus, o Inga Valinskienė prisipažins, kad Mikalauskas – jos skonio vyras, bet tik tol, kol į šou neatėjo Marius Gelažnikas.

Praėjusį šeštadienį startavę „Žvaigždžių duetai“ tapo populiariausia Lietuvoje televizijos programa.



„Žvaigždžių duetai“ – šeštadienį 19 val. per LNK.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų