REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

NBA paskelbė pačius „nešvariausius“ žaidėjus

Nacionalinėje krepšinio asociacijoje (NBA) buvo atliktas įdomus tyrimas, kurio metu buvo apklausti 173 žaidėjai. Jie pareiškė nuomonę apie daugiausiai „nešvarias kalbas“ naudojantį krepšininką.

REKLAMA
REKLAMA

Absoliučiu nugalėtoju tapo Bostono „Celtics“ puolėjas Kevinas Garnettas. Amerikietis savo kalbomis siekia išprovokuoti varžovus, stengiasi psichologiškai juos paveikti ir kitaip paerzinti, mano NBA atletai.

REKLAMA

Net 62 procentai iš 173 apklaustųjų savo balsą atidavė K. Garnettui, kuris tapo didžiausiu „nešvarių kalbų' propaguotoju.

Antroji vieta atiteko vienam geriausių lygos žaidėjų Los Andželo „Lakers“ lyderiui Kobe Bryantui. Jis surinko 7 procentus.

Trečiąja vieta mėgaujasi skandalingiausias lygos žaidėjas ir techninių pražangų „meistras“ Rasheedas Wallace'as, už kurį balsavo 5 procentai apklaustųjų žaidėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtąja ir penktąja pozicijomis dalinasi Niujorko „Knicks“ įžaidėjas Nate'as Robinsonas ir „Celtics“ kapitonas Paulas Pierce'as. Jie surinko po 3 procentus balsų.

Įdomu tai, kad ne itin maloniuose rinkimuose dominuoja Bostono „Celtics“ krepšininkai. Į paminėtąjį penketuką patenka net trys jų žaidėjai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų