REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip rašoma Seimo Pirmininko Viktoro Muntiano pranešime žiniasklaidai, vasario 13 dieną „Kauno dienoje“ buvo išspausdintas Dainoro Luko straipsnis „Seimo Pirmininkas darbo metu agitavo už savo partiją“, o vasario 14 dieną „Lietuvos žiniose“ – Vytenės Stašaitytės straipsnis „Rinkimų prievaizdai vengia būti budeliais“, kuriuose„buvo paskelbta V.Muntiano garbę ir orumą bei dalykinę reputaciją žeminanti ir tikrovės neatitinkanti informacija“.

REKLAMA
REKLAMA

Pranešime tikinama, kad vadovaudamasis Civiliniu kodeksu Seimo Pirmininkas Viktoras Muntianas kreipėsi į redakcijas, prašydamas išspausdinti minėtų straipsnių turinio paneigimą.

REKLAMA

Seimo Pirmininkas pabrėžė, kad lankydamasis Kauno rajone, neagitavo balsuoti už konkretų asmenį ar konkretų partijos sąrašą, bet ragino žmones būti pilietiškais, neignoruoti rinkimų ir juose dalyvauti. Taip pat pristatė Pilietinės demokratijos partijos programos nuostatas, jos tikslus ir prioritetus bei santykį su Lietuvos Respublikos Vyriausybės programos nuostatomis.

V. Muntianas atkreipė dėmesį į Seimo Statuto 15(6) straipsnį, pagal kurį kiekvienas Seimo narys laiką tarp Seimo sesijų, jeigu jis neturi dalyvauti Seimo komitetų, komisijų posėdžiuose, planuoja savarankiškai.

Parlamento vadovas Kauno rajone, savo rinkiminėje apygardoje, lankėsi pirmadienį – Seimo narių susitikimo su rinkėjais dieną, tačiau susitikimai su gyventojais nebuvo agitacinio pobūdžio, pabrėžiama pranešime žiniasklaidai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų