REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos (FNTT) direktorius Romualdas Boreika už metodinės pagalbos teikimą giminingoms Ukrainos institucijoms apdovanotas Ukrainos valstybės finansų monitoringo komiteto II laipsnio ženklu "Už aukštus pasiekimus kuriant nusikalstamu būdu įgytų pajamų legalizavimo prevencijos sistemą".

REKLAMA
REKLAMA

Apdovanojimą R. Boreikai antradienį Ukrainos ambasadoje įteikė nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorius Ihoris Prokopčukas.

REKLAMA

FNTT nuo 2000-ųjų bendradarbiauja su Ukrainos valstybinės mokesčių administracijos Vyriausiąja mokesčių milicijos valdyba ir Ukrainos valstybės finansų monitoringo komitetu.

Pinigų plovimo prevencijos srityje FNTT 2005 m. kovą pasirašė susitarimo memorandumą dėl bendradarbiavimo keičiantis finansine žvalgybine informacija apie pinigų plovimą su Ukrainos valstybės finansų monitoringo komitetu, kuris yra Ukrainos finansinės žvalgybos padalinys. Šis dokumentas apibrėžė bendradarbiavimą kovojant su pinigų plovimu, keitimąsi renkama, analizuojama bei saugoma informacija apie pinigines operacijas ar kitą turtą, kuris gali būti susijęs su pinigų plovimu, taip pat dalijimąsi duomenimis apie fizinius ir juridinius asmenis, dalyvaujančius atliekant tokias operacijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų