REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa rytoj stos į lemiamas Eurolygos B grupės dešimtojo turo rungtynes prieš Malagos „Unicaja“ komandą. Vilniečių tikslas vienas – pergalė.

REKLAMA
REKLAMA

Sostinės klubui norint užsitikrinti vietą kitame varžybų etapą reikia nugalėti svečius iš Ispanijos. Nesėkmės atveju reikėtų tikėtis, jog Orleano „Entente“ namuose parklupdys Stambulo „Efes Pilsen“ klubą.

REKLAMA

„Pergalę pirmiausiai lems nusiteikimas, nes Malagos ekipa neturi ko prarasti, jie jau pateko į Eurolygos TOP–16 etapą, o mums būtinai reikia laimėti. Žinoma, mums bus sunkiau, nes žūtbūt reikia pergalės. Juolab, kad ir „Unicaja“ pralaimėjo porą paskutinių rungtynių ir norės reabilituotis.

Daug įtakos turės psichologija. Kausimės iš paskutiniųjų. Treneris labiausiai akcentuoja darbą gynyboje. Jei apsiginame, tada lengviau ir pulti. Daugiau nieko neprigalvosime, reikia kautis“, – pasakojo Vidas Ginevičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Tuomet mūsų forma buvo kiek geresnė, dabar turime truputį problemų, keletą traumų, tačiau rungtynės su „Unicaja“ gali tapti atspirties tašku ateities kovoms. Dabar stengsimės užmiršti visas bėdas ir tinkamai pasiruošti rytojaus susitikimui, nes, manau, niekam nereikia priminti jo reikšmės.

Labai norėčiau, jog susirinktų pilna „Siemens“ arena žiūrovų, kaip mače su Pirėjo „Olympiacos“. Tuomet šis faktorius buvo didelė pagalba mums. Labai liūdėjau, jog nepadovanojome fanams pergalės, tačiau stengsimės tai padaryti nugalėdami „Unicają“, – kalbėjo Bojanas Popovičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Įtampa juntama, nes tai yra lemiamos rungtynes. Patys esame savo likimo kalviai, viskas priklauso nuo mūsų. Išskirtinumų ruošiantis mačui nėra. Tiesiog rengiamės kaip eilinėms rungtynėms, tačiau nepamirštame, jog tai svarbiausias šio sezono mačas.

Iš rungtynių Malagoje paimsime geriausius dalykus – tai, ką labiausiai sekėsi daryti puolime bei gynyboje. Ispanai taip pat padarė išvadas. Jie tikrai neatvažiuos mums padovanoti pergalės. „Unicaja“ pralaimėjo du susitikimus iš eilės, todėl tikrai norės reabilituotis“, - tvirtino Artūras Jomantas.

Rungtynių Vilniaus „Siemens“ arenoje pradžia – rytoj, 21 val.

Romanas Buršteinas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų