REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį darbe Kauno miesto savivaldybėje negalėjo pasirodyti ne tik savaitės pradžioje per savo eilines atostogas susirgęs meras Andrius Kupčinskas, bet ir jo pavaduotojas dr. Algimantas Kurlavičius, kuruojantis sveikatos priežiūros bei socialinės rūpybos klausimus.

REKLAMA
REKLAMA

Ketvirtadienio popietę savivaldybės kieme vicemeras neatsargiai slystelėjo ir susilaužė koją. Pagalba jam suteikta Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinėje ligoninėje.

REKLAMA

Šios ligoninės Traumatologijos punkto vedėjas Raimondas Kunickas Eltai tik partvirtino, jog miesto vicemero patirta kojos trauma yra sudėtinga ir pareikalaus ilgo gydymo.

Gydytojo R. Kunicko teigimu, ligoninės Traumatologijos punkte metų pradžioje, pasnigus ir pašalus, ypač padaugėjo pacientų. Ir ne visada kalti komunalininkai, kad žmonės žiemą patiria nelaimių: paslysti bei sunkiai susižaloti dažnam nutinka ir nuvalytoje gatvėje. Ypač save saugoti turėtų vyresnio amžiaus žmonės, kurių į ligoninę patenka kur kas daugiau nei jaunesnių.

Per parą Kauno Raudonojo Kryžiaus klinikinės ligoninės Traumatologijos punkte suteikiama pagalba 150-200 susižalojusių žmonių. Kai kuriems jų prireikia operacijų bei gydymo ligoninės stacionaro skyriuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų