REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujųjų naktį dainininkė Džordana Butkutė su mylimuoju ir vadybininku Elegijumi Stasevičiumi buvo suplanavusi sekundžių tikslumu – plano neišderino net legendomis apipintame Karmėlavos restorane „Briedžių medžioklė“ įvykęs incidentas, rašo klubas.lt.

REKLAMA
REKLAMA

,,Vienas toksai kvailys užšoko. Aš dainuoju, o jis bėga tiesiai į mane. Tokiu greičiu bėgo, kad, rodos, būčiau kokia ten Madonna ir jis mane pirmą kartą mato arba ten tūkstantį metų nematęs kažkoks tai giminaitis... Ir tiesiai į mane, o mikrofonas, palaukite, tai geležinis. Ir aš dainuoju tai ne papais, dainuoju tai gyvai, tai po velnių, o jis taip kaip davėsi į mane ir nuskėlė man priekinį dantį“, - emocingai prisimena D. Butkutė.

REKLAMA

Dainininkė sako koncerto nenutraukusi sceninės patirties ir artistiškumo dėka, o vėliau dar suspėjusi ir į Vilnių, ir į Kauną.

,,Diskomfortas, bet nebūčiau profesionalė kad neišsisukčiau iš to ir neparodyčiau, kad man labai liūdna. Nebuvo labai didelio skausmo, bet diskomfortas buvo didelis. O dar sausakimša salė, pakartoti prašo - jokių pakartoti, mes turėjome lėkti jau į Vilnių ir nors verk... Net iš brangių žmonių ten nepriėmiau dovanų, nieko – tik šaliką, striukę, kailinius ir viskas, išlėkėm greitai“, - pasakoja Džordana.

Kitą rytą Džordana kreipėsi į privačią odontologijos kliniką, kur teko pakloti nemažą sumelę šlamančių: ,,Nesvarbu, nesvarbu kiek - svarbu, kad labai gražiai ir labai tvarkingai viską labai gerai padarė. Ten yra brangu, bet tai žinot, aš irgi ne pigi, tai neįsikalsi ten dirolą kokį“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų