REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kadangi neturime išplėtotos jachtų uostų infrastruktūros, pasiplaukiojimai didžiuliais laivais, netampa kasdienybe.

Tačiau nuvykus į šiltesnio klimato zonos šalis, akys nevalingai užkliūna už įlankos krantinės, išdidžiai išsirikiavusių jachtų.

REKLAMA
REKLAMA

Mįslingi laivai slepia savo istoriją, turtingus šeimininkus ir garsius klientus. Viliojančioje Viduržemio jūros pakrantėje, stovinčios trisdešimties metrų ilgio „Olialia“ jachtos kapitono Renato Ricchieri išskirtinis interviu „Laisvalaikiui“. Trisdešimties metų patirtį jūroje turintis vyras pastebi, kad anksčiau turtingi žmonės buvo išsilavinę, intelektualūs - šiandien įžymybių pasiplaukiojimai pagrįsti madingo gyvenimo būdo štampu, susietų malonumų sinteze ir besaikiu vartojimu. Dalindamasis prisiminimais, kapitonas atskleidžia jachtų pavadinimus, šeimininkus, maršrutus, šventiškų nuotykių dalyvių garsius vardus ir vertybių kaitą.

REKLAMA

R. Ricchieri vadinamas mėgstamiausiu Monako princesės ir jos šeimos kapitonu. Ne veltui – daug laiko jis praleido su Monako princese Caroline ir jos vyru Stefano Casiraghi. „Nors jis buvo aistringas lenktyninio katerio vairuotojas, dalyvavęs aštuoniasdešimtyje lenktynių jūroje, tačiau jachtos nemėgo. Jachtoje rengdavo daug verslo susitikimų ir nemažai laiko praleisdavo jūroje, tačiau būdavo piktas ir irzlus, jam būdavo nuobodu. Jis mėgo lenktyninius katerius, nors tai buvo labai pavojingas sportas... ( S.Casiraghi žuvo jūroje, motorinėje lenktyninėje valtyje, netoli Monako kranto 1990, būdamas trisdešimties.)“ - pasakojo populiarus kapitonas. Visų plukdytų įžimybių jis nė nepamena, tačiau galėtų nemažai papasakoti apie garsių Italijos ar Holivudo aktorių Paolos Perego, Paolo Bonolio, Antonellos Clerici, Sharon Stone įpročius.

REKLAMA
REKLAMA

„Štai Naomi Campbell gėrė labai daug degtinės“, - prisiminė Renato. „Apskritai, turtingi žmonės visko daro „per daug“ - per daug geria, per daug vartoja narkotikų, per daug sekso ir t.t. – ypatingai modeliai. Anksčiau taip nebūdavo... Anksčiau turtingi žmonės buvo išsilavinę, intelektualūs – dabar daugėja nekultūringų, be išsilavinimo turtuolių. Žmonės plaukimą jūroje rinkdavosi dėl gryno oro, gamtos grožio – dabar dėl madingo gyvenimo būdo“, - pastebėjo „Olialia“ jachtos kapitonas.

Iš arti stebėjęs naujojo „Olialia pupyčių“ vaizdo klipo filmavimą, R. Ricchieri negailėjo komplimentų seksualiosioms lietuvaitėms. „Manau, kad lietuvaitės yra pačios nuostabiausios pasaulyje, nepakartojamo grožio akių, nuostabių plaukų ir kūno“, - „Laisvalaikiui“ jis gyrė atlikėjas.

Video galite rasti ČIA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų