REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trys NBA klubai atleido po žaidėją

Trys NBA klubai nutarė atsisakyti savo žaidėjų paslaugų. Pirmieji, kurie nusprendė tai padaryti, buvo Toronto „Raptors“ vadovai. Pastarieji abipusiu susitarimu nutraukė kontraktą su 26 metų puolėju Popsu Mensah-Bonsu. Tokį sprendimą „Raptors“ vadovybė pateisino kaip priverstinį, nes vėliau, atleidimo atveju, krepšininkas būtų įgijęs teisę gauti visą savo kontrakto sumą.

REKLAMA
REKLAMA

Atlantos „Hawks“ vadovai taip pat nutarė atsisakyti vieno krepšininko paslaugų. Juo tapo 23 metų puolėjas Othello Hunteris. Žaidėjas šiame sezone retai pasirodydavo aikštelėje, o jo indėlis į komandos žaidimą buvo labai mažas, todėl vadovybė ir priėmė tokį sprendimą.

REKLAMA

Naujojo Džersio „Nets“ komanda atleido 33 metų gynėją Raferį Alstoną, kuris tikisi jau artimiausiu metu pasirašyti naują sutartį su Majamio „Heat“ ekipa.

Šiame sezone P. Mensah-Bonsu sužaidė 4 susitikimus ir rungtyniaudamas kiek daugiau nei po 3 minutes per rungtynes gali pasigirti pasiektu 1,9 taško bei 1,8 atkovoto kamuolio vidurkiu.

O. Hunteris rungtyniavo 7 mačuose ir pasiekė 1,6 taško ir 1,7 atkovoto kamuolio vidurkį.

Tuo tarpu R. Alstonas šiame sezone vidutiniškai renka 9,7 taško, po krepšiais sugriebia 2,8 atšokusio kamuolio ir ekipos draugams atlieka 3,9 rezultatyvaus perdavimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų