REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2010 metais pasinersite į savo planų realizavimą. Plutonas yra Ožiaragio žvaigždyne ir tai atveria naujas galimybes keisti santykius, kurių nebenorite.

REKLAMA
REKLAMA

Viena iš Vėžių savybių yra bet kokių permainų vengimas ir tuo pačiu lankstumas, jei šie pasikeitimai svarbūs jų artimiesiems.

REKLAMA

Gruodį Jupiteris  susijungs su Ožiaragiu ir tai įtakos gilius pokyčius Jūsų gyvenime. Ypač asmeniniame. Susidarančios situacijos gali kelti intensyvius jausmus. Net jei santykiai stabilūs, tai gali rodyti pasikeitimus šeimoje.

Pokyčiai santykiuose bręs nuo sausio iki gegužės pradžios, bet kartu tai atvers galimybes naujam romanui. Intuicija paaštrės kovo pradžioje. Ir nors emocijos tada bus stiprios, galima surizikuoti ir paeksperimentuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Balandį jausitės sutrikę ir neramūs, bet tai gali pakurstyti jūsų santykius, jei juose trūksta aistros.

Gegužę norėsis daugiau laiko praleisti su draugais, prasiblaškyti.

Birželį pavyks atskleisti profesines paslaptis, kurių nenorėsite atskleisti tretiesiems asmenims.

Liepa palanki šeimos ryšių palaikymui ir stiprinimui. Rugsėjį praleisite kelionėse, bus gera proga paflirtuoti ar  suregzti trumpą romantišką nuotykį.

Jei esate numatę patvirtinti savo santykius ar kurti šeimą, rugsėjis tam puikiai tinka. Toks laikas tęsis iki lapkričio. Tuo metu Jūsų asmeninis gyvenimas bus tiesiog kitame lygyje.

Gali prisireikti netgi imtis atsargumo priemonių, siekiant išvengti konfliktų. Gruodį nebijokite klausytis savo intuicijos ir galite jaustis ramiai – viskas bus gerai.



www.astrology.com, www.balsas.lt/jaunimas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų