REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Siekiant suprasti ir pasirinkti savo idealus ir vertybes, Jums iškils dilema, turėsianti įtakos visiems 2010-iesiems metams.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelės žvaigždyne esantis Saturnas leis sustiprinti šeimos ir tradicijų ryšius, tad sulauksite didelės artimų žmonių paramos.

REKLAMA

Uranas Žuvų žvaigždyne padės iš naujo įvertinti tikslus ir spręsti problemas. Bus svarbu sudėlioti savo mintis ir jausmus, kad atsirastų vietos nenumatytiems pasikeitimams ir įvykiams.

Jeigu jau esate susituokę, teks rinktis tarp šeimos ir karjeros. Jei ieškote partnerio, šie metai pateiks siurprizų. Būsite daugelio gerbėjų, siekiančių jūsų palankumo, dėmesio centre.

Sausis atneš permainingų jausmų ir kitų aplinkybių, atitrauksiančių nuo asmeninio gyvenimo. Kovoje stenkitės vengti impulsyvių sprendimų.

REKLAMA
REKLAMA

Be to, tai bus puikus laikas kūrybiškumui, galėsite išlaisvinti vaizduotę ir nustebinti partnerį.

Balandį švytėsite žavesiu, protu ir pasitikėjimu savimi.

Kaip gegužę keičia birželis, taip kis ir santykiai paremti tarpusavio supratimu ir pagarba. Liepa bus idealus laikas kelionėms ir ramiam poilsiui, kai galėsite skirti laiko apmąstymams ir jausmų apsvarstymui.

Rugsėjis žada suteikti daug aistros ir sėkmės galimybių. Nauja išvyka taps svarbia ir malonia. Spalį ir lapkritį jausmai partneriui pagilės, bet atsiras tam tikrų naujų kliūčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iki gruodžio 12 nedarykite rimtų sprendimų. Galite būti pastūmėtas kokio tai kipšo viduje pasirinkti neteisingai. Tačiau metų gale už visas pastangas būsite apdovanotas. Šis laikas bus kupinas meilės prisipažinimų, naujų pasiūlymų, teigiamų emocijų ir romantikos.



www.astrology.com, www.balsas.lt/jaunimas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų