REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Priešpaskutiniąją 2009-ųjų dieną žmonių suneštos dovanėles ir rankų darbo popierinės „gerumo“ snaigės pasiekė Vilniaus SOS vaikų kaimą. Žvarbią, tačiau saulėtą gruodžio 30-osios popietę iš akcijos šeimininko – prekybos centro PANORAMA su šventine misija ir kalnu dovanų Baltic Media Alliance Lietuva (BMA Lietuva) kolektyvas išvyko į Vilniaus SOS vaikų kaimą.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmojo Baltijos kanalo organizuotos socialinės paramos akcijos „Padovanok gerumo snaigę“ metu vilniečių atneštų dovanų kiekis ir įvairovė pranoko visus organizatorių ir Vilniaus SOS vaikų kaimo lūkesčius: „Planavome apdovanoti tik labai gerai besimokančius ir kitaip nusipelniusius vaikus, tačiau dovanėlių gausa leido pradžiuginti visus SOS kaimo ugdytinius. Mūsų vaikai labai laimingi  sulaukę tiek kalėdinių dovanų, – sakė   labdaros ir paramos fondo „SOS vaikų kaimų Lietuvoje draugija“ nacionalinis direktorius Audrius Natkevičius. – Juos, kaip ir visus vaikus, labiausiai pradžiugino saldumynai bei žaislai, tuo tarpu SOS mamos ypač džiaugėsi lavinamaisiais žaidimais, kuriuos vaikai mielai žaidžia tiek vieni, tiek šeimos rate bei SOS vaikų kaimo klube. Nuoširdžiai dėkojame už gerumą akcijos organizatoriams ir visiems dalyviams!“.

REKLAMA

„Iš tiesų stebėjomės ne tik dovanų gausa, bet ir jų įvairove, – pasakojo Andrius Barakūnas, BMA Lietuva, atstovaujančios Pirmąjį Baltijos kanalą, vadovas. – Be mielų pliušinių tigriukų, meškučių bei kitų žaislų, šalia PBK eglutės dėjome atneštus piešimo įrankius, dėliones, loginius žaidimus, vaikiškas knygas ir gausybe kitų ypač mielų ir vertingų daiktų. Norėčiau pasidžiaugti ir snaigėmis, kurių atnešta išties įspūdingų, taigi išrinkti nugalėtoją tikrai nebus lengva“.

REKLAMA
REKLAMA

Šventinis dovanų karavanas vaikams atvežė ne tik dovanėles, bet taip pat ir snaiges, iš kurių Vilniaus SOS vaikų kaimo globotiniai išrinks pačią „kalėdiškiausią“. Pastarosios autoriams prieš pat švenčiant Senuosius naujuosius metus atiteks akcijos mecenato – tarptautinio kelionių organizatoriaus TEZ TOUR dovana – 8000 Lt vertės kelionė į Egiptą visai šeimai.

„Tarptautinis kelionių organizatorius TEZ TOUR didžiuojasi tais žmonėmis, kurie dalyvavo šioje akcijoje ir parodė išskirtinį dėmesį Vilniaus SOS vaikų kaimui. Galime pasidžiaugti, kad mokame ne tik imti, bet ir duoti tiems, kuriems labiausiai reikia šilumos, žmogiško artumo, dėmesio“, - sakė TEZ TOUR, Lietuva rinkodaros vadovė Irma Korsakaitė.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų