REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Filmas „Zero 2“ sulauks pasaulinės premjeros

Vienas laukiamiausių šių metų filmų – režisieriaus Emilio Vėlyvio sukurta kontroversiška juodoji komedija „Zero 2” – sulauks pasaulinės premjeros.

REKLAMA
REKLAMA

Filmas, kurio treilerį įvairiose internetinėse svetainėse jau peržiūrėjo beveik 80 000 vartotojų, bus rodomas Didžiosios Britanijos, Airijos ir Latvijos kino teatruose. Pirmoji „Zero“ dalis sulaukė milžiniško pasisekimo tarp užsienyje gyvenančių lietuvių, todėl Anglijoje įsikūrusi lietuvių kompanija „BaltPro Events“, užsiimanti lietuviškų renginių organizavimu Didžiojoje Britanijoje ir Airijoje, pasisiūlė platinti „Zero 2” šiose šalyse. Filmo premjera čia numatoma sausio pabaigoje-vasario pradžioje. Planuojama, kad filmą tautiečiams pristatys „Zero 2” žvaigždės Vytautas Šapranauskas ir Ramūnas Rudokas.

REKLAMA

Filmas „Zero 2” pasakoja apie dviejų bičiulių smogikų Maxo ir Silvestro nuotykius, laviruojančius ties absurdo riba. Smogikai gauna iš pažiūros paprastą mafijos užduotį – surasti pagrobtą narkotikų kurjerį, - ir netikėtai įsisuka į viską ištaškantį bulvarinių aistrų, silikoninių krūtų ir šeimyninių išdavysčių tornadą. Dvidešimt keturios paieškų valandos virsta tikra muilo opera, o kai pasiutę persekiotojai pagaliau prisikasa prie „tiekėjo“, jie atskleidžia visiškai beprotišką sąmokslą.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvoje jau galima įsigyti bilietus į premjerinius „Zero 2” seansus, kurie sausio 20 d. įvyks Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje ir Klaipėdoje. Nuo sausio 22 d. be minėtų miestų filmas bus rodomas ir Alytuje, Marijampolėje, Visagine bei Joniškyje.



Sonata Visockaitė ir Vytautas Šapranauskas



Kęstutis Jakštas



Inga Jankauskaitė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų