REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prancūzijos lėbautojai išsikovojo teisę švęsti ilgiau

Prancūzija gal ir garsėja savo „joie de vivre“ (gyvenimo džiaugsmu), tačiau klubų lankytojai jau seniai skundžiasi, kad ji tampa viena nykiausių vietų Europoje.

REKLAMA
REKLAMA

Prancūzų vyriausybė savo ruožtu nusprendė tam pasipriešinti. Ji priėmė nutarimą, leisianti diskotekoms užsidaryti 7 val. ryto.

REKLAMA

Anot ministrų, šiuo nutarimu jie siekę suderinti klubų užsidarymo laiką visoje šalyje. Be to, linksmybių laiku nenorėta atsilikti nuo kitų Europos šalių.

Nutarimą, priimtą Naujųjų metų išvakarėse, pasveikino barų ir klubų savininkai. Anksčiau jie skųsdavosi, kad nuostata, verčianti uždaryti klubus 4 val. ryto, klubų mėgėjus nuviliodavo į Ispaniją, Italiją, Belgiją, Vokietiją ir net Didžiąją Britaniją. Daugelis klubų taip pat tikisi pasipelnyti iš rytinės kavos ir prancūziškų ragelių klubų lankytojams prekybos.

REKLAMA
REKLAMA

„Šio nutarimo mes laukėme 30 metų, todėl, savaime suprantama, esame patenkinti“, - situaciją komentavo vieno klubo savininkas.

Kelių saugos atstovai savo ruožtu piktinasi leidimu klubams dirbti ilgiau. Jie nuogąstauja, kad tai sukels girtų vairuotojų bangą, nors klubams nuo 5.30 val. alkoholį pardavinėti bus draudžiama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų