REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ventspilio „Ventspils“ ekipos vyriausiuoju treneriu gali tapti 49-erių metų Šarūnas Sakalauskas arba 38-erių metų Rūtenis Paulauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Latvijos čempionai jau nutraukė sutartį su 37 metų Agriu Galvanoskiu, tačiau latvis šiandien dar vadovaus Europos taurės turnyro mačui išvykoje su Bambergo „Brose Baskets“ komanda.

REKLAMA

„Ventspils“ vadovai į A. Galvanovskio vietą yra numatę tris kandidatus. Pirmasis yra neįvardytas strategas iš Kroatijos, antrasis – Š. Sakalauskas, o trečiasis – R. Paulauskas. Sprendimas, kas taps naujuoju „Ventspils“ vyr. treneriu, paaiškės savaitės pabaigoje.

Š. Sakalauskas šiuo metu treniruoja Vilniaus Mykolo Riomerio universiteto komandą, o praėjusį sezoną buvo Brėmerhaveno „Eisbaren“ vairininkas.

R. Paulauskas šiuo metu yra be darbo, nes prieš keletą mėnesių buvo atleistas iš Vilniaus TEO moterų komandos vyr. trenerio posto.

„Ventspils“ (5/4) ekipa Baltijos krepšinio lygoje (BBL) yra įsitaisiusi penktoje pozicijoje, Latvijos pirmenybėse (3/3) užima penktąją vietą, o Europos taurės turnyro H grupėje, pralaimėjusi visas ketverias rungtynes bei praradusi galimybes patekti į kitą etapą, žengia paskutinė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų