REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2010-ųjų metų pradžioje tikriausiai teks apgalvoti jausmus, buvusius dar praėjusiais metais. Panašu, būsite pasyvesni, lūkuriuodami naujų, netikėtų pažinčių ar susitikimuose su savo mylimuoju tikėdamiesi santykių, kokie jie buvo pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA

Jūsų natūralų aktyvumą sugers jo silpnumas ir ims trūkti energijos. Labiausiai tikėtina, kad sausis praeis be pakitimų jūsų meilės reikaluose, tačiau jau vasarį gali tekti dažnai padėti draugams patarimais, jie bus linkę prašyti būtent jūsų pagalbos.

REKLAMA

Gegužę Marsas lems tai, jog  būsite labiau nuoširdesni ir pažeidžiami. Atsiras daugiau intymumo tarp jūsų ir partnerio.

Dėl Marso įtakos, apie gegužės 8 d., suprasite, kad jūsų planai turi keistis — taip nutiks nes Mėnulis bus Marse.

Naujus dalykus patartina pradėti balandžio pradžioje. Atvers visai naujos galimybės. Tai bus laikas, kai santykiuose gali įvykti ryškių permainų.

Gegužę labiausiai vertinsite stabilumą ir tvirtumą. Įvyks teigiamų pokyčių šeimoje dėl naujų narių atsiradimo joje ar pajamų pagausėjimo.

REKLAMA
REKLAMA

Jei ieškote naujos meilės, ruoškitės į kelionę antroje liepos pusėje. Rugsėjį bus momentų, kai teks daugiau dėmesio skirti savo partneriui. Šis mėnuo bus kupinas aistros, tačiau ir pernelyg didelio pavydo.

Pasistenkite susivaldyti ir būkite kantresni. Spalis ir lapkritis palankūs kelionėms, kuriose galite sutikti įdomių žmonių. Galbūt tuo metu norėsite pateikti partneriui pikantišką pasiūlymą internetu.

Labai gera bus gruodžio pradžia. Kursite planus, kurių daugumą tikriausiai pavyks įgyvendinti.

www.astrology.com, www.balsas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų