REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dainininkui Česlovui Gabaliui teks daugiau laiko praleisti namuose – teismas nusprendė jo žmoną Editą Gabalienę pasiųsti į senelių namus. Čia moteris senyvo amžiaus niekam nereikalingus žmones turės nemokamai prižiūrėti net 150 valandų!

REKLAMA
REKLAMA

Populiaraus atlikėjo žmona E. Gabalienė, dirbanti ne vieno populiaraus atlikėjo vadybininke, buvo nuteista modelių agentūros byloje – nustatyta, kad jaunos lietuvaitės buvo vežamos į egzotiškus kraštus teikti seksualinių paslaugų arabų šeichams.

REKLAMA

Nuo 2001-ųjų iki 2005-ųjų vasaros agentūros darbuotojos žadėjo merginoms modelio darbą ir rinko jas vykti į Jungtinius Arabų Emyratus (JAE), Angliją, Prancūziją, Monaką, Seišelių salas.

Patiklios merginos buvo įtrauktos į prostituciją, o modelių agentūros vadovės pelnėsi iš jų prostitucijos, rašo „Delfi“.

Prostitucijos veiklą organizavo klaipėdietė Daiva Mondeikienė – ji skirstė užduotis savo darbuotojoms. E. Gabalienė buvo kaltinama palaikiusi ryšius su užsakovais – rašydavo jiems elektroninius laiškus, siųsdavo merginų nuotraukas, perduodavo jų asmens duomenis, atrinkinėjo pačias merginas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų