REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas labiausiai patyrusių Los Andželo „Lakers“ ekipos žaidėjų Derekas Fisheris neabejoja savo komandos draugo Kobe Bryanto sugebėjimais. 35 metų 185 cm ūgio įžaidėjas mano, kad jei K. Bryantui būtų suteiktas šansas, jis per kiekvienas rungtynes galėtų vidutiniškai rinkti ir po 50 taškų.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei treneris suteiktų jam dar daugiau laisvės, Kobe galėtų pelnyti po 50 taškų per rungtynes. Su juo žaidžiu ilgai, todėl jau supratau, kad iš jo galima tikėtis visko. Jis jau nebegali manęs nustebinti. Bryantui viskas yra įmanoma“, – pagyrų bendraklubiui negailėjo D. Fisheris.

REKLAMA

Snaiperis taip pat negali atsižavėti NBA žvaigždės savybe paskutinėmis sekundėmis išplėšti pergalę savo ekipai. Pasak D. Fisherio, tai K. Bryantui leidžia padaryti puikus jo krepšinio suvokimas.

„Jis žaidimą skaito idealiai, todėl tai leidžia jam išsiskirti iš kitų ir reikiamais momentais atsidurti geriausioje pozicijoje bei atlikti metimą paskutinėmis akimirkomis. Kobe sugeba susikurti jam reikiamą laisvą plotą, net ir iš sunkiausių padėčių leidžiantį jam tinkamai išmesti kamuolį“, – kalbėjo D. Fisheris.

K. Bryantas šiame sezone vidutiniškai renka 30,2 taško ir tokio rezultato visiškai pakanka „Lakers“ komandai. Los Andželo krepšininkai su 27 pergalėmis ir 6 pralaimėjimais yra vienvaldžiai NBA lygos lyderiai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų