REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Helen Mirren ašarų pilnomis akimis per BAFTA apdovanojimų ceremoniją laimėtą geriausios aktorės apdovanojimą dedikavo savo idėjiniam mokytojui ir patarėjui aktoriui Ianui Richardsonui, kuris paliko šį pasaulį praėjusį penktadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Draugų porelė kartu nusifilmavo 1968 metų filme „A Midsummer Night‘s dream“, kuris buvo antras didelis filmas aktorės Helen Mirren karjeroje. Pati Mirren teigia, kad Ianas Richardsonas padarė labai didelę įtaką jos sėkmingoje aktorės karjeroje.

REKLAMA

Pranešus, kad Helen Mirren laimėjo geriausios aktorės apdovanojimą už karalienės Elžbietos II vaidmenį filme „Karalienė“, aktorė apsiašarojo ir prieš visą žiūrovų auditoriją  pareiškė šį apdovanojimą skirianti savo jau mirusiam draugui ir kolegai.

„Prieš daugelį metų, kai aš buvau dar tik bepradedanti kopti savo karjeros laiptais, turėjau gerą progą dirbti su aktoriumi, kuris pasidalijo savo patirtimi ir pagrindinėmis šios profesijos smulkmenomis. Ianai Richardsonai, aš esu tikra, kad tik tavo pagalbos dėka dabar esu čia“, - taip aktorė atsidėkojo savo draugui už daugiametį palaikymą ir padrąsinimą.

Daugybę apdovanojimų surinkęs filmas „Karalienė“ Lietuvos kino teatruose - nuo vasario 16 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų