REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors ji - pasaulio garsenybė, tačiau nesibodi padirbėti ir savo vaikino šeimos restorane. Šitaip Kylie Minogue, užkariavusi Andreso Velencoso širdį, įsiteikė ir jo šeimai.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę Australijos popžvaigždė Kylie leidžia dienas Ispanijoje su savo draugu Andresu Velencoso. Gražuolis modelis kilęs iš romantiško miestelio Kosta Bravos pakrantėje.

REKLAMA

Atšventusi Kalėdas dainininkės gimtojoje Australijoje su jos gausia šeima porelė nusprendė atsipūsti Andreso gimtinėje. Juodu buvo pastebėti Barselonos oro uoste, paskui iškart išvyko į kalnuotą Tossa de Maro miestelį prie jūros, kuriame dar tebestūkso nuo piratų puldinėjimų pakrantę saugojusi pilis. Tame miestelyje gyvena Andreso tėvas ir seserys. Pastaruoju metu Kylie ten lankosi gana dažnai.

Kalbama, jog prieš kurį laiką vaikino artimiesiems didelį įspūdį padarė tai, kad ji nesibodėjo atidirbti pamainą šeimai priklausančiame bare. Tiesa, ir pats Andresas dar visai neseniai vasaromis lenkė kuprą tėvo restorane tik už menkus arbatpinigius.

Andresas ir Kylie praleido Kalėdas Melburne, taip pat dalyvavo dainininkės močiutės devyniasdešimtmečio jubiliejuje. K.Minogue tėvai Ronas ir Carol susipažino su 10 metų už jų dukrą jaunesniu ispanų modeliu šiemet gegužę. Poros abipusės viešnagės pas tėvus nuolat pakursto gandus apie galimas jų vedybas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų