REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jaunystėje į televiziją reikia eiti labai atsargiai, nes jūs galite tapti tiesiog klounu”, – pirmadienio TV3 pokalbių laidoje „Be grimo” jaunuoliams, norintiems tapti žvaigždėmis, sakys choreografas Jurijus Smoriginas.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmadienio laidos tema: „Noriu būti žvaigždė!” Į diskusiją bus įtrauktas dainininkas Deivis, grupės „N.E.O.” lyderis ir muzikos kūrėjas Raigardas Tautkus, jaunimo grupių vadovė Laima Lapkauskaitė, Seimo narys Antanas Nedzinskas bei dar tik lipantys populiarumo laiptais jaunoji Eglė Jurgaitytė, dainininkas Paulius, dvyniai iš „Lietuvos talentų” – broliai „Timohi” ir šiuo metu bandanti išgarsėti jaunuolių grupė „3”.

REKLAMA

Apie tai, kad norintieji išgarsėti gali atsidurti prodiuserių planuose, prisipažins ir Antanas, išmainęs mikrofoną į Seimo nario kėdę: „Žinau, kad manim pasinaudojo. Bet aš žinojau, kur ir ko einu.” A. Nedzinskas neslėps, kad realybės šou gautas populiarumas jam padėjo gauti reikalingus balsus balotiruojantis į Seimo narius. Tačiau vaikinas taip pat prasitars, kad neretai tekdavo įrodinėti, jog jis nėra toks, kokį žmonės jį matė per televizorių.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo tarpu Laima Lapkauskaitė tvirtins, kad žvaigždžių ligos tarp savo jaunųjų dainininkų ji tikrai netoleruoja. Dainininkas Deivis atvirai papasakos, kiek ir kokių žmonių, trokštančių išpopuliarėti, jam teko sutikti rengiant atranką į startuosiantį po Naujųjų metų TV3 projektą „Chorų karai”.

Laidoje kritikos sulauks debiutantų vaikinų grupė „3”. Raigardas Tautkus, ne vienai žvaigždei sukūręs populiarių hitų, studijoje padainavusiems vaikinams rėš: „Neseniai ‚Chorų karų‘ atrankose dalyvavo tūkstančiai žmonių, aš atsirinkau apie keturiasdešimt perliukų, iš jų man reikia tik šešiolikos. Dabar įsivaizduokim, trūktų man vaikinų chore ir jūs trise ateitumėt į atranką, žinokit, nelabai aš galėčiau jus priimti.”

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Aštrių žodelių vaikinai išgirdo ir iš laidoje megažvaigžde pasivadinusio J. Smorigino lūpų. Jis, studijoje išgirdęs dainuojančius vaikinus, labai suabejojo jų gebėjimais. Maža to, visas išpopuliarėjusias merginų grupes jis garsiai pavadins „papų paradu”. O galiausiai visus priblokš pareiškimu: „Noriu perduoti vienai žurnalo redaktorei, kad ji degs pragare!”

Kuo choreografui neįtiko žurnalistė bei aštri kylančių ir jau iškilusių žvaigždžių diskusija ateinantį pirmadienį nauju laiku – 19.40 val. – tik per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų