REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Uostamiesčio Taryba patvirtino naujas kai kurių jos komitetų sudėtis.

Į municipalinę valdžią grįžęs Klaipėdos valstybinio jūrų uosto generalinis direktorius Eugenijus Gentvilas dirbs Savivaldybės turto komitete. Šias pareigas kolegai užleis bendrapartietis Gintautas Antanas Murauskas, kuris bus Miesto ūkio komiteto narys.

REKLAMA
REKLAMA

Perskirstant pozicijas neapsieita ir be kolizijos - anot Vyriausybės atstovo Klaipėdos apskrityje tarnybos specialistų, komitetų sudėtys pažeidžia teisės aktus. Komitetuose turi dirbti ir pozicijos, ir opozicijos atstovai, o visi trys Ugdymo ir jaunimo reikalų komiteto nariai priklauso valdančiajai daugumai. Taip atsitiko dėl to, kad Tarybos nario mandato atsisakė minėtam komitetui priklausiusi opozicijos atstovė Jurgita Choromanskytė.

REKLAMA

Valdančiųjų oponentai aiškino, jog komitetų yra per daug, kad būtų galima suformuoti reikiamą jėgų pasiskirstymą. Dėl to siūlyta naikinti Strateginės plėtros komitetą, tačiau šiai idėjai Tarybos posėdyje nepritarta.

Uostamiesčio vadovas Rimantas Taraškevičius neprieštaravo, kad būtų priimtas sprendimas perskirstyti komitetų narius, tačiau kartu pripažino, jog lauks Vyriausybės atstovo raštiškų priekaištų.

Denisas NIKITENKA

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų