REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kinas, kuris slaugė sužeistą gyvatę tikina, kad ši išgelbėjo jo šeimai gyvybę. Mat šis žvynaroplis sukėlė sąmyšį, kuomet užsiliepsnojo elektrinė paklodė.

REKLAMA
REKLAMA

Yu Fengas rado mirštančią juodąją gyvatę šalia savo namų, praneša Liaosheng Evening Post laikraštis ( Liaosheng provincija, Kinija).

REKLAMA

„Aš gydžiau ją žolelėmis ir po dvidešimties dienų ji atsigavo,“ - sakė Y. Fengas.

Pasveikusį žvynaroplį jis nunešė ant šalimais esančio kalno tam, kad paleistų į laisvę, tačiau kitą rytą ji ir vėl buvo prie Y. Fango durų.

„Aš dar du kartus paleidau ją į laisvę, tačiau ji visuomet grįždavo. Žmonės sakė,  kad tokiu būdu gyvatė stengiasi atsidėkoti man už globą ir gerumą, tad leidau jai pasilikti,“ - sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Jis „pakrikštijo“ gyvatę Long Long (Ilga Ilga – Balsas.lt) vardu ir elgėsi su ja kaip su naminiu gyvūnėliu. Ne veltui, mat vieną naktį šis keistas „gyvūnėlis“ išgelbėjo Y. Fango šeimą nuo pražūties liepsnose.

„Aš miegojau ir staiga pajutau kažką šalto ant savo veido. Atsimerkiau ir tai buvo ji – Long Long. Ji mėgino mane išbudinti, bet aš buvau labai mieguistas, todėl iškarto pasinėriau į sapnus. Tačiau ji neatlyžo – įsikando man į naktinius marškinius ir ėmė plakti patalus uodega. Taip pat ji pasielgė nušliaužusi į mano mamos lovą. Pabudau nuo aitraus dūmų kvapo ir pamačiau, kad mano mamos elektrinis apklotas paskendęs liepsnose. Staigiai atsikėliau ir jį nutraukęs išjungiau,“ - detalizavo vyras.

Vietiniai roplių ekspertai tikina, kad gyvatės neturi pakankamai proto, tokiems poelgiams įgyvendint. Yu Fengas šventai tiki, kad gyvatė taip pasielgė norėdama atsidėkoti už išgelbėtą gyvybę atsidėkodama tuo pačiu.

Parengta pagal Ananova.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų