REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtajame LNK „Žvaigždžių duetų“ sezone žiūrovų laukia ne viena naujiena: čia dalyvaus ne tik dvigubai daugiau atlikėjų nei pernai - trys grupės, choras, - bet ir nauja komisija.

REKLAMA
REKLAMA

Nors vertintojų pirmininku liks operos solistas Vytautas Juozapaitis, nariais dirbs dirigentas Donatas Katkus ir kompozitorius Gediminas Zujus, į komisiją įsilies naujas LNK televizijos veidas, režisierius Vytenis Pauliukaitis ir talentinga dainininkė, ilgametis LNK „auksinis“ balsas, žavioji Inga Valinskienė.

REKLAMA

 Ne sykį svarsčiusi pasiūlymus dainuoti „Žvaigždžių duetuose“, Inga šįkart pasiryžo būti vertinimo komisijoje. „Iš smalsumo. Ir iš galimybės pabūti naujame amplua, kitoje pusėje, -šypsosi moteris, paklausta, kodėl sutiko vertinti savo pažįstamų dainininkų ir dainavimo entuziastų duetus. – Be to, stebėdavau šį šou, per visus „Žvaigždžių duetų“ sezonus turėdavau savo favoritų, už kuriuos sirgdavau“.

REKLAMA
REKLAMA

Vieni iš Ingos numylėtinių – trečiojo sezono nugalėtojai  Mia ir Giedrius Leškevičius. „Jie buvo tikras duetas, klausantis vienas kito ir dainuojantis kartu“. Kaip vieną įspūdingiausių „Žvaigždžių duetų“ porų Inga įvardija Ingą Jankauskaitę ir Česlovą Gabalį iš pirmojo šou sezono. „Inga ir Česlovas – labai kūrybingi žmonės, neabejotinai buvo mano favoritai“.

Inga Valinskienė nevynioja žodžių į vatą: „Ne visos „Duetų“ poros būdavo pavykę. Kai kurios visiškai nesikeisdavo, o kai kurios – labai progresuodavo, būdavo įdomu žiūrėti ir klausyti“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar visada ramiu žodžiu ir švelniu balsu garsėjanti moteris išdrįs kritikuoti? „Elgsiuosi spontaniškai. Taip, niekada nebuvau kritiška. Vertinti žmones – didelė atsakomybė. Visada reikia pasverti, kaip jaustumeisi jų vietoje“, - sako Inga.

 „Žvaigždžių duetai“ su Inga Valinskiene, Vyteniu Pauliukaičiu, Gediminu Zujumi, Donatu Katkumi, Vytautu Juozapaičiu – jau nuo sausio 9-osios, šeštadieniais, per LNK.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų