REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienį Lietuvos profesinių sąjungų konfederacijos (LPSK) valdyba nusprendė palaikyti Vilniaus migracijos padalinių darbuotojus, nutarusius vasario 21 dieną paskelbti dviejų valandų įspėjamąjį streiką.

REKLAMA
REKLAMA

„Pritariame Vilniaus migracijos padalinių darbuotojų reikalavimams – padidinti darbo užmokestį iki vidutinio analogiškas funkcijas atliekančių darbuotojų darbo užmokesčio, mokėti priedus už kvalifikaciją, darbo stažą bei papildomą darbo krūvį ir pasirengę visais teisėtais būdais padėti jiems pasiekti užsibrėžtą tikslą“, - sakė LPSK pirmininkas Artūras Černiauskas.

REKLAMA

Anot jo, solidarizuotis su socialiai skriaudžiamais darbuotojais, išnaudojusiais visas civilizuotas priemones ir priverstais imtis kraštutinių, - kiekvienos profsąjungos pareiga.

LPSK atstovai artimiausiu metu  ketina susitikti su streiko organizatoriais ir aptarti pagalbos streikuojantiems darbuotojams būdus.

Didžiausias šalyje, 26 šakines profesines sąjungas vienijantis centras taip pat  nutarė kreiptis ir į aukščiausius šalies bei policijos vadovus ir pareikalauti, kad šie kuo skubiau spręstų sostinės migracijos padalinių darbuotojų problemas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų