REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oro bendrovė „airBaltic“, vykdydama sparčią plėtrą Rytų Europoje, atidarė atstovybę Sankt Peterburge. Šiuo metu „airBaltic“ turi atstovybes Vilniuje, Rygoje, Berlyne, Kijeve, Minske ir Maskvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Atstovybės Sankt Peterburge įsteigimas yra svarbus žingsnis bendrovės plėtrai. Tai sustiprins mūsų pozicijas viename žymiausių kultūros ir verslo centrų Europoje bei Baltijos jūros šalių regione, – teigia „airBaltic“ prezidentas Bertolt Flick. – Per ateinančius metus sieksime padidinti keleivių srautus tarp Sankt Peterburgo, Baltijos šalių ir kitų „airBaltic“ siūlomų krypčių visoje Europoje.“

REKLAMA

Naujoji „airBaltic“ atstovybė atidaryta Sankt Peterburgo miesto centre esančiame pastate, kuriame 1930 m. buvo įsikūręs Latvijos Respublikos Garbės Konsulatas. „airBaltic“ atstovybė įsikūrė Bolšaja Morskaja g. 53/8, tose pačiose patalpose kaip ir „Irida Travel Agency“. 

Šiuo metu „airBaltic“ iš Rygos vykdo tiesioginius skrydžius į tris Rusijos Federacijos miestus: Maskvą, Sankt Peterburgą ir Kaliningradą. Kiekvieną savaitę į šiuos miestus iš Rygos skrendama 25 kartus: 10 į Maskvą, 11 į Sankt Peterburgą ir 4 iš Kaliningrado. „airBaltic“ taip pat bendradarbiauja su „Aeroflot“ skrydžiams į Maskvą ir su „Rosija airlines“ – skrydžiams į Sankt Peterburgą ir Kaliningradą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų