REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujametinis Sasha Song koncertas

Muzikos namai „House of Music” kviečia sutikti naujuosius metus su Sasha Song. Gera  nuotaika spinduliuojantis atlikėjas Naujųjų Metų vakarą dovanos Jums nepamirštamą ir šilta dviejų dalių šventinę muzikinę programą.

REKLAMA
REKLAMA

Milijonams žiūrovų dainą „Love“ gegužę Maskvoje “Eurovision song contest 2009” pristatęs dainininkas šiuo metu įrašinėja debiutinį albumą, kuris pasirodys jau šį vasarį. Vieną iš albumo dainų Sasha Song ir ketina pasiūlyti ateinančių metų Eurovizijos atrankos komisijai.

REKLAMA

„Eurovizijai“ skirtą dainą dainininkas pavadino „Say „yes“ to Life“ (liet. - „Pasakyk gyvenimui „taip“), o jos premjera įvyks Naujųjų metų naktį sostinės klube „House of Music“. „ Kol kas nežinau, ar apskritai Lietuva dalyvaus šiame konkurse, bet jeigu LTV apsispręs teigiamai, tai siūlysiu būtent šią dainą. Tai gerokai linksmesnis ir energingesnis kūrinys nei „Love“. Be to, „Say „yes“ to Life“ – kur kas įsimintinesnė, kas yra labai svarbu „Eurovizijoje“, - kalbėjo Sasha Song. Vis dėlto galutinį žodį dėl dainos atlikėjas leis tarti gerbėjams. Galbūt jiems kažkuri kita Dimos parašyta daina pasirodys tinkamesnė konkursui nei ta, kurią jis išsirinko pats?

REKLAMA
REKLAMA

O apsispręsti bus paprasčiau, jei Naujųjų išvakarėse užsuksite į pramogų verslo atstovų ir kokybiškos lietuviškos muzikos gerbėjų pamėgtą sostinės klubą „House of Music“.

Pirmąkart per savo karjerą Naujųjų metų naktį koncertuosiantis atlikėjas būtent čia ketina pristatyti didžiąją dalį vasarį pasirodysiančio abumo dainų. Žinoma, į „House of Music“ susirinksiančius gerbėjus jis ketina pamaloninti ir jau pamėgtomis dainomis, be to į repertuarą įtrauks ir kelis „koverius“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų