REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujaisais metais TV3 su didžiausiu džiaugsmu žiūrovams pristatys ne vieną ir ne du jau pripažintus ar intriguojančiai naujus serialus.

REKLAMA
REKLAMA

Šventinį vakarą atsidėkodami gausiam gerbėjų būriui ypatingus sveikinimus, muzikinius pasirodymus ir specialius linkėjimus siųs „Moterys meluoja geriau“, „Emilija“, „Naisių vasara“, „Nemylimų“ tęsinio „Svetimi“, „Moterų alėjos“ bei „Amžinais jausmais“ virtę „Nekviestos meilės“ aktoriai.

„Iš tikrųjų graži gausi šeima, galima sakyti, daugiavaikė, kurios nariai – abejingų nepaliekantys, pažįstami ir dar nepažįstami, jau mylimi ir dar laukiami serialai“, – žiūrėdama į aktorių prigužėjusią pilną salę džiaugsis vakaro vedėja Rimantė Valiukaitė.

REKLAMA

„Jaučiamės sugrįžę į savo jaukius namus, į televizijos šeimą“, – jai pritars kolega, „Naujieji metai tarp senų pažįstamų“ vedėjas Ramūnas Cicėnas.

Larisa Kalpokaitė, Adolfas Večerskis, Saulius Balandis, Kristina Savickytė, Inga Norkutė, Edita Užaitė ir gausus būrys svečių sveikins TV3 žiūrovus ir linkės gražaus laiko su dar nematytomis ir jau puikiai pažįstamomis istorijomis.

Specialius muzikinius sveikinimus siųs serialų dainų autoriai: „Širdelės“, „Thundertale“, „Sounds in G“, „Žas“ ir kiti atlikėjai. Ant scenos nepabūgs pasirodyti ir mylimiausi serialų aktoriai. „Moterys meluoja geriau“ merginos TV3 žiūrovams šventinį vakarą ruošia ypatingą staigmeną.

Naujametė naktis – su šimtu mylimų ir mėgstamų aktorių sveikinimų, dainų ir juoko – ketvirtadienį, gruodžio 31-ąją 22.55 val. tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų