REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rusijos prokurorai išdavė arešto orderį milicininkui, kuris praėjusį mėnesį internetiniame tinkle „YouTube“ paskelbtame įraše ragino premjerą Vladimirą Putiną imtis tirti korupciją teisėsaugos organuose. Prokuratūra teigia, kad apie savo bendradarbių korupciją prakalbęs Novorosijsko milicininkas Aleksejus Dymovskis piktnaudžiavo tarnyba.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po savo kreipimosi majoras buvo atleistas iš darbo. Milicininkas teigė, kad jo vadovai pavaldiniams dažnai liepdavo spręsti neegzistuojančius nusikaltimus ir įkalinti nekaltus žmones. Taip milicijos vadai esą tikėjosi pagerinti ištiriamų nusikaltimų statistiką. A. Dymovskis teigė, kad jaunuoliai į policiją už 12 tūkst. rublių į miliciją ateina dirbti, nes žino, kad gaus „papildomų pajamų“.

Novorosijso milicija dabar teigia, kad majoras darbe nebuvo pasirodęs nuo 2009 metų rugpjūčio, kai gavo nedarbingumo lapelį. Be to, milicijos atstovai teigia, kad A. Dymovskis visų pirma apie problemas turėjo pasakyti savo vadams, o ne viešumoje teršti milicijos įvaizdį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų