REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paryžiaus benamis žurnalistams papasakojo apie tai, kad pirmoji Prancūzijos ponia Karla Bruni jam reguliariai duoda išmaldos nuo 50 iki 100 eurų, pranešė britų dienraštis „The Daily Telegraph“.

REKLAMA
REKLAMA

Denis, kuriam yra 53 metai, Prancūzijos prezidento žmoną sutinka tada, kai ji veda savo aštuonerių metų sūnų į mokyklą. Pasak Denio, jis ir šalies vadovo Nikolia Sarkozy žmona susitikę dažniausiai kalbasi apie muziką. „Ji man padovanojo savo albumą su autografu ir mano gatvės draugai sako, kad dabar tą albumą galima būtų parduoti labai brangiai, – sakė Denis. - Bet aš to nesirengiu daryti".

REKLAMA

Be kita ko, Denio teigimu, K.Bruni pakvietė jį apsilankyti jos naujos dainos įrašyme, o šiek tiek anksčiau ji esą pasiūlė varguoliui visam mėnesiui apsigyventi viešbutyje, už kurį ji būtų sumokėjusi. „Aš atsisakiau. Ne todėl, kad man patinka gyventi gatvėje, bet esu pripratęs prie dabartinių sąlygų. Žinoma, gatvėje šalta, bet Karla padovanojo man šiltą striukę“, – pasakojo benamis.

Pirmoji Prancūzijos ponia irgi pasidalijo bendravimo su Deniu įspūdžiais ir prisipažino, kad su benamiu pažįstama jau seniai. Ji taip pat akcentavo, kad egzistuoja labai nedidelė tikimybė, kad benamiai sutiktų priimti kažkokias dovanas. „Jų neįmanoma išgelbėti prieš jų pačių valią, turime gerbti jų apsisprendimą“, – sakė K.Bruni.

Gediminas Stanišauskas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų